Filters openklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zwarte Balkdragers Zwaar

Wovar levert raveeldragers zwaar en balkdragers zwaar ook in het zwart. De zwarte balkhouders beschikken over een CE keurmerk. Het CE keurmerk houdt in dat de balkhouders zwart voldoen aan de wettelijke eisen wat betreft veiligheid, gezondheid en millieu. De zwarte poedercoating heeft een enorme hechting en een hoge krasvastheid. Na de zwarte poedercoatig is een zwarte toplaag aangebracht. De zwarte toplaag zorgt voor een prachtige glans. Naast de prachtige afwerking zorgt de zwarte laag ook voor een betere bescherming tegen roest, oxidatie en corrosie. De zwarte raveeldragers zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt ze ijzersterk. Wij bezorgen balkdragers en raveeldragers overal in Nederland en België. Daarbij staan wij bekend om onze aantrekkelijke prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering. Ontdek ook ijzerwarengroothandel Wovar voor schroeven en ijzerwaar. Niet voor niets hanteren wij de slogan "Wovar bevestigt het keer op keer".

Wovar levert zwarte balkhouders in 2 verschillende soorten. Namelijk als balkdrager en als raveeldrager. De zwarte raveeldragers zijn iets breder dan balkdragers. De zwarte balkdragers zijn voorzien van een lip. Deze kan eenvoudig ingemetseld worden tijdens het optrekken van de muur. Bij houtstkeletbouw bevestigt u de balkdragers door de lip boven op de balk vast te schroeven met onze verzinkte torx schroeven!

Raveeldragers zwart

Zwarte raveeldragers beschikken over meer montagegaten dan onze zwarte balkdragers. Ook is het mogelijk meer dikkere houtdraadbouten of pluggen te gebruiken, omdat er meer grotere bevestigingsgaten in zitten. Meetstal worden raveeldragers alleen gebruikt wanneer er onder de balk nog een plafond wordt geplaats. Omdat deze raveeldrager is voorzien van een prachtige zwarte coating is dit niet meer nodig! Een ontzettend groot voordeel naast de mooie uitstraling is dat de zwarte raveeldrager goed is beschermd tegen roest en oxidatie. Raveeldragers zwart zijn verkrijgbaar voor 5 x 15 cm balken, 5 x 10 cm balken en 4.5 x 14.5 cm balken.

Balkdragers zwart

De zwarte balkdragers van Wovar zijn een lust voor het oog. Voor een prachtige afwerking van uw overkapping hoeft u balken niet meer in te kepen. Deze tijdrovende constructie is verleden tijd dankzij de zwarte balkdrager van Wovar. Hiermee monteert u balken stevig, efficiënt en bovenal met een prachtige afwerking. De balkdragers zwart zijn geschikt voor het bevestigen van 5 x 15 cm balken.

Zwarte raveeldragers en balkdragers alleen te koop bij Wovar!

Bestel de prachtige zwarte balkhouders bij Wovar! Wovar is de enige leverancier van zwarte balkdragers in Nederland! Bestel voor 21:30 en heb de balkhouders zwart morgen al in huis! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.