Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hamerboren SDS-plus Premium

De Hamerboren SDS-plus Premium is onwikkeld om breken en slijtage te verminderen. De hamerboren SDS-plus premium van Wovar gaan tot wel 30% langer mee dan andere hamerboren. Dit leidt tot lagere kosten per boorgat! De hoogwaardige Premium SDS-plus hamerboren beschikken over een rechte H-spiraal. Deze voert eenvoudig het boormeel af en houdt de boorgaten mooi schoon. Bestel SDS Steenboren bij Wovar voor levering in 24 uur bij u thuis aan de deur. Bestel kozijnpluggen of andere nylon pluggen, slotbouten en houtdraadbouten meteen mee. 

De hamerboren SDS-plus Premium van Wovar behoren tot de absolute top. De hamerboren Premium van Wovar beschikken over een extreem lange levensduur. Dit komt omdat de boren zijn gemaakt van hoogwaardig extra gehard metaal. De kop van de Premium hamerboren sds-plus is ook voorzien van een hoge kwaliteit hard metaal. Deze boort moeiteloos door de hardste beton sooren. De Hamerboren SDS-plus Premium van Wovar beschikken over extra langere standtijden. Dit zorgt ervoor dat de hamerboren Premium tot wel 30% langer mee gaan.

De hamerboor SDS-plus Premium heeft net als onze hamerboren klassiek verkrijgbaar met 2 en 4 snijkanten. De hamerboren met 2 snijkanten zijn verkrijgbaar in diktes van 4mm tot en met 14mm. De lengtes die daarbij horen zijn 110mm en 160 mm. De hamerboren SDS-plus Premium met 4 snijkanten zijn verkrijgbaar in de diktes 6mm tot en met 20mm. De lengtes die hierbij horen zijn 110mm, 160mm, 210mm en 260mm.

Hamerboor SDS-plus bestellen

Bestel de hoogwaardige betonboren van Wovar. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Bouw- en klusbedrijven profiteren van extra voordeel met een zakelijk account. Zakelijke klant worden? Meldt u hier aan! U heeft dan een login met orderhistorie van uw aankopen van steenboren, schroeven en andere ijzerwaren. 

Zijn hamerboren met SDS plus aansluiting niet helemaal wat u zoekt? Voor het boren in steen en beton levert Wovar ook hoogwaardige betonboren. Voor lange schroeven zoals tellerkopschroeven raden wij aan slangenboren voor hout te gebruiken. Daarnaast bent u voor metaalboren, hardhoutboren en vlinderboren ook bij ons aan het juiste adres!