CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Betonschroeven

14 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Betonschroeven

Zoekt u sterke schroeven voor het verankeren van objecten in beton? Wij hebben speciale betonschroeven te koop. Hiermee zet u bijvoorbeeld stellingen vast in een betonnen vloer. Vaak is een chemische verankering niet nodig en bieden onze betonschroeven al een juiste verankering. Ook hebben wij betonschroeven zonder plug voor directe montage in een betonnen vloer. Bekijk ook onze kozijnpluggen of slagpluggen voor montage van houten balken in een stenen gevel.

Koop uw betonschroef bij Wovar en profiteer van zending van uw order binnen 24 uur bij u aan de deur in heel Nederland en België. 

Met de Wovar betonschroeven verankert u heel eenvoudig objecten stevig in beton zonder gebruik te hoeven maken van pluggen. Om betonschroeven zonder plug te monteren heeft u alleen een boormachine en hamerboor of betonboren nodig om de schroeven voor te boren en een dop-, ring- of steeksleutel om de betonschroef aan te draaien.

Voordelen van Wovar betonschroeven

De betonschroeven van Wovar zijn razend populair geworden doordat ze simpelweg eenvoudig te monteren zijn. Zo hoeft u de schroeven alleen voor te boren waarna u ze door het grove schroefdraad vrij snel in het beton draait. Betonschroeven van Wovar beschikken over een zeskantkop met aangeperste ring. De zeskantige kop zorgt voor een enorme grip, waardoor er een hoge schroefkracht op de schroef kan worden gezet zonder dat u deze beschadigd. De aangeperste ring zorgt voor een hoog klembereik. Hierdoor is het mogelijk extra grote en zware objecten te verankeren aan beton.

Hoe monteer ik een betonschroef zonder plug?

Het is altijd nodig om betonschroeven van Wovar voor te boren. De dikte van de boor die u gebruikt om voor te boren hangt af van de dikte van de betonschroef. Wovar heeft namelijk betonschroeven met verschillende diktes. Dit zijn M5, M6, M8 en M10, de juiste boordiameter is dezelfde dikte als de betonschroef. U boort dus M6 betonschroeven voor met een hamerboor 6mm en betonschroeven M10 met een 10mm dikke hamerboor. De boordiepte hangt af van de lengte van de betonschroef en de dikte van het te bevestigen object. De formulie die u hiervoor gebruikt is: Lengte betonschroef + 5 mm - bevestigings dikte van het te verankeren object = boorgatdiepte.

Betonschroeven bestellen

Bestel betonschroeven van Wovar eenvoudig per stuk voor de laagste prijs. Wovar levert betonschroeven razendsnel uit eigen voorraad. Bestel op werkdagen voor 21:30u en ontvang de betonschroeven de volgende dag al in huis! Houthandels, hoveniers en bouwbedrijven profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account

Zijn betonschroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze kozijnpluggen, of combineer onze verzinkte spaanplaatschroeven met onze nylon pluggen voor verankering in steen en beton.

Naast betonschroeven levert Wovar ook kozijnschroeven, spanhulzen en keilbouten. Voor verankering in gipswanden gebruikt u onze hollewandpluggen.