CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Bevestigingsmaterialen

Bent u op zoek naar bevestigingsmaterialen? Dan bent u bij Wovar zeker aan het goede adres! Wovar specialiseert in allerlei soorten en maten schroeven en bevestigingsmaterialen. Gebruik onze bevestigingsmaterialen om alles stevig vast te zetten in- en rondom uw woning. Wovar verkoopt bevestigingsmaterialen zoals bouten met bijbehorende moeren en ringen. Ook voor uw haken en ogen bent u aan het goede adres. Schroeven kunt u bestellen in enorm veel soorten en maten. Denk aan vlonderschroeven, houtvijzen en tellerkopschroeven. Al deze schroeven zijn verkrijgbaar in RVS, gecoate en verzinkte variant. Met ons brede assortiment bevestigingsmaterialen zit er altijd een bevestigingsmateriaal tussen voor uw klus. Onze slogan is niet voor niks: Wovar bevestigt het, keer op keer!

Bij Wovar koopt u bevestigingsmaterialen tegen scherpe prijzen en krijgt u deze gemakkelijk en snel thuis bezorgd. Doordat wij leveren uit eigen grote voorraden, geniet u van lage prijzen, maar ook van ongekend snelle levering. Ook bieden wij extra voordeel op veel van onze producten. Hiervoor wijzen wij u graag op onze staffelkortingen. Bij afname van een vaste, grotere, partij krijgt u korting op de stuksprijs. Zakelijke klanten worden bij Wovar extra in het zonnetje gezet. Door een zakelijk account aan te maken, komen bijvoorbeeld bouw- en klusbedrijven in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk hierbij aan een vaste zakelijke korting op ons grote assortiment, een vast contactpersoon voor persoonlijke aandacht of een compleet en handig besteloverzicht.

Schroeven

Wovar levert hoogwaardige schroeven in diverse soorten en maten. Denk aan onze populaire terrasvijzen, ook wel vlonderschroeven. Voor de klussen in- en rondom huis hebben wij houtvijzen, ook wel tuinschroeven genoemd. Voor de zware klussen kiest u onze tellerkopschroeven, met een enorm klembereik. 

Bouten

Voor de montage van zware materialen, is het soms verstandiger om gebruik te maken van bouten. Bouten zijn een stevig bevestigingsmateriaal, die gecombineerd wordt met een moer en sluitring. Liever de kracht en kop van een bout, maar dan zonder het metrische draad? Dan is onze houtdraadbout wat u zoekt. Ook de welbekende tapbouten kunt u gewoon bij ons bestellen. De professionele klusser bestelt ook draadeinden bij ons. 

Draadnagels en spijkers

Draadnagels, spijkers en andere vormen van nagels zijn gemakkelijk in het houtoppervlak te slaan. Dit kunt u doen met een klauwhamer of met een niet/spijker pistool. Voor een meer professionele bevestiging verwijzen wij u graag door naar ons assortiment schroeven.

Haken en ogen

Snel iets ophangen of bevestigen? Dan zijn haken en ogen een perfect bevestigingsmateriaal. Populaire vormen hiervan zijn onze karabijnhaken, schroefogen en musketonhaken. Om een lijn te spannen neemt u onze draadspanners. 

Montageband en windverband

Met montageband en windverband zorgt u ervoor dat uw constructie stevig in elkaar zit. Deze bevestigingsmaterialen zijn populair voor buizen en luchtkanalen. 

Touw en kettingen

Even snel iets vastzetten? Werkt u met losse voorwerpen die u wilt ophangen of bij elkaar bundelen? Dan zijn onze touwen en kettingen het geschikte bevestigingsmateriaal voor u! Bestel touw- en ketting bij Wovar per meter.