CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
ruimtes-creëren-flex-fence 18 mrt

Creëer de mooiste ruimtes met een Flex Fence

Terug naar overzicht

Nu we meer tijd in en rondom ons huis door (moeten) brengen, kunnen we er maar beter het beste van maken. Het is wel zo prettig om in een mooie omgeving tijd door te brengen. Wat aanpassingen aanbrengen kan dan een groot effect hebben. In deze blog nemen wij u mee met een aantal voorbeelden hoe u een flex fence kunt gebruiken om sfeer te creëren binnen- en buitenshuis.

De flex Fence van Wovar is erg breed toe te passen en is te verkrijgen in 2 varianten: 95 en 165 cm. Deze zijn beiden ook op maat en zagen en uitstekend te combineren. Zo kunt u dus eigenlijk elke gewenste afmeting creëren. Voor de bevestiging van dit product verwijzen wij u door naar een eerdere blogpost over de flex fence


To show how to create blog post

Aankleden zithoek

In plaats van een standaard muur of schutting, kunt u ook een flex fence plaatsen. Zo is uw zithoek een stuk minder kaal en saai, zonder dat u allerlei afbeeldingen of planten hoeft op te hangen. Fleur de hoek extra op door een mooie contrasterende kleur aan te brengen, zoals de witte verf in dit voorbeeld. 


To show how to create blog post

Meer privacy of intieme sfeer creëren

Een zithoek in uw tuin kan met gebruik van de verstelbare lamellen op meerdere manieren worden gebruikt. Het kan een hoekje zijn met extra privacy en minder licht voor een intieme sfeer. Ook als u zich even wilt afzonderen is dit een geweldige oplossing. Wilt u toch weer meer licht? draai de lamellen dan, waarna u weer een grote lichtinval heeft.

To show how to create blog post

Blokkeren gezichtsveld

Ook voor extra privacy kunt u een flex fence monteren. Zo kunt u op uw veranda zitten, zonder dat ieder persoon van buitenaf alles kan volgen. In dit voorbeeld zorgt de flex fence voor een blokkade in het gezichtsveld, zonder uw veranda hermetisch af te sluiten. Door te kiezen voor een andere kleur dan de veranda zelf, zorgt u ervoor dat de lamellen minder opvallen. De gekozen kleur voor de latten is vergelijkbaar met die van de stenen, wat een mooi effect geeft. 


To show how to create blog post

Afscherming

Ook binnenshuis is een flex fence uitstekend toe te passen. Heeft u een ruimte welke te groot is, of wilt u extra privacy in een bepaald deel? Ook dat is mogelijk met deze verstelbare lamellen. Gebruik deze lamellen in een slaapkamer voor een fijne sfeer of op een overloop als afscherming van het trapgat. De flex fence is een stijlvol alternatief op standaard rekjes. 


To show how to create blog post

Roomdivider, opdelen ruimtes

Om af te sluiten nog een prachtig voorbeeld waarin de kracht van de flex fence wordt weergegeven. Heeft u een huis waarbij de woonkamer en keuken met elkaar verbonden zijn, maar wilt u de ruimtes toch enigszins scheiden? Plaats dan in het midden overdwars een flex fence. Wanneer de lamellen gesloten zijn, heeft u de illusie dat u 2 verschillende ruimtes heeft. Wanneer de lamellen geopend zijn, heeft u alsnog het open gevoel van deze huisindeling. 

Zoals u wel kunt zien, zijn de mogelijkheden met een flex fence vrijwel oneinding. U kunt een sfeer creëren in elke ruimte. Of het nu om afzondering, intimiteit of ruimte vulling gaat; de flex fence kan het allemaal! Combineer de flex fence met mooie houtsoorten en goede verf om dit effect te maximaliseren. 

Producten die passen bij deze blog