Bevestigt het, keer op keer!

Flex Fence Draaibare Lamellen voor in de tuin RVS 165 cm - 2 stuks

  • 8715815012125
  • Wovar
Meest verkocht!

Waarom kiezen voor Flex Fence Draaibare Lamellen RVS 165 cm - 2 stuks?

  • Roest niet door RVS
  • Eenvoudig te monteren
  • Makkelijk te verstellen

Bij aankoop van dit product is de verzending geheel gratis!

U zoekt draaibare lamellen om uw schutting of dak te kunnen verstellen? Met deze flex fence van Wovar stelt u eenvoudig planken op welke manier en wanneer u dat wilt. In totaal krijgt u van ons 2 rvs rails van 165 cm lang. Hier zitten gratis schroeven bij om de rails te bevestigen. Er kunnen in totaal 14 planken in deze set worden gemonteerd. De flex fence is beide horizontaal en verticaal te plaatsen. 

Om de planken te bevestigen dient u apart schroeven bij te bestellen. Om de planken vast te schroeven raden wij aan om verzinkte schroeven 3.0 x 16 mm te gebruiken. Wij raden aan om een maximale tussenafstand van 180 cm te hanteren. Geschikte planken zijn 1.6 - 1.8 cm dik en 14.5 cm breed. Kies bijvoorbeeld geïmpregneerde grenen schuttingplanken of glad geschaafde hardhouten schuttingplanken. Hout heeft altijd ruimte nodig om te werken. Schroef de planken daarom niet te strak tegen de rvs rails. 

De draaibare lamellen van Wovar zijn eenvoudig te verlengen en in te korten. Het verlengen van de lamellen doet u door 2 stuks boven op elkaar te zetten. Mocht dit te lang zijn dan kort u ze eenvoudig in met behulp van een ijzerzaag op de gewenste lengte. Hiermee maakt u eenvoudig uw eigen shutters voor in de tuin.

Video: Flex Fence Draaibare lamellen monteren

Draaibare lamellen afkorten

Vaak krijgen wij op onze klantenservice vragen zoals; hoe kan ik deze draaibare lamellen afkorten? Is het ook mogelijk om lamellen bij jullie te bestellen die langer zijn dan 165 cm? In onderstaande video laten wij zien hoe je flex fence draaibare lamellen kunt afkorten en verlengen. Zo maak je het mogelijk om ook een afstand van bijvoorbeeld 200 cm te overbruggen. 

Draaibare lamellen bestellen

Bestel draaibare lamellen bij Wovar voor levering de volgende dag mits op werkdagen besteld voor 22:00u! Bouw-, klus- en groenbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals korting. Bent u op zoek naar een kortere variant? Zie dan ook onze Flex Fence van 95 cm lang onder onze categorie Flex Fence Draaibare Lamellen

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8715815012125
Barcode
8715815012125
Kenmerk
2 rails van 165 cm
Kenmerk
Roestvast staal!
Kenmerk
10 cm breed
Materiaal
RVS
Afmetingen
165 cm
Prijseenheid
Per set
Lengte
165 cm
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht