CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Flex Fence en Schaduwdoeken 15 mei

Flex Fence en Schaduwdoeken - Creëer schaduw in uw tuin

Flex FenceSchaduwdoeken
Terug naar overzicht

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we meer tijd buiten willen doorbrengen in onze tuinen. Soms kunnen de felle zonnestralen ons ervan weerhouden om volop te genieten in onze tuin. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen om schaduw te creëren in de tuin, zodat u op elk moment van de dag kunt ontspannen en genieten in de tuin. Met behulp van onze schaduwdoeken en Flex Fence heeft u de hoeveelheid schaduw en zonnestralen zelf in de hand. In deze blog gaan we dieper in op deze twee handige producten.

Schaduwdoek

Schaduwdoeken zijn een populaire keuze om schaduw mee te creëren in de tuin. De doeken zijn gemaakt van duurzame en UV-bestendige materialen die de zonnestralen tegenhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Hierdoor kun je eindeloos variëren! In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende varianten, namelijk: een waterdicht, waterdoorlatend, harmonica, driehoekig, vierkant en rechthoekig schaduwdoek.

schaduwdoek

Waterdichte schaduwdoeken

Tijdens een zomerse regenbui kunt u blijven zitten onder ons waterdicht schaduwdoek. Deze moet wel goed afgesteld zijn, zodat het water aan de zijkant eraf kan lopen. Wanneer u gaat voor een waterdoorlatend schaduwdoek, maakt het niet uit hoe u deze ophangt. Daarnaast blijft er geen warmte onder het doek hangen doordat hij waterdoorlatend is! Onze schaduwdoeken kunt u aanpassen op uw buitenruimte door de verschillende vormen. Voor een kleinere buitenruimte kunt u bijvoorbeeld gaan voor een driehoekig of een vierkant schaduwdoek. Wilt u een groter oppervlak bedekken? Dan kunt u het best gaan voor een rechthoekig schaduwdoek. U kunt er ook voor kiezen om een harmonica schaduwdoek te plaatsen. Deze kunt u eenvoudig in- en uitklappen. Zo kunt u zelf het schaduwdoek inklappen wanneer u behoefte heeft aan wat meer zon. Behoefte aan schaduw? Klap hem dan eenvoudig weer uit. 

Voordelen schaduwdoeken

Een van de grootste voordelen van schaduwdoeken is de flexibiliteit. Een schaduwdoek kunt u namelijk eenvoudig bevestigingen aan de gevel van uw huis of aan palen. Met behulp van onze bevestigingsset is het ophangen van een schaduwdoek zeer eenvoudig. Daarnaast kunt u met onze rails de positie van het schaduwdoek eenvoudig veranderen. Heeft u gekozen voor een waterdicht schaduwdoek? Schuif dan eenvoudig, met behulp van de rails, een hoek van het schaduwdoek naar beneden. Zo kan het water er gemakkelijk vanaf lopen. Wanneer u het schaduwdoek niet meer gebruikt kunt u hem verwijderen en opbergen in de meegeleverde opberghoes. Wilt u weer gebruik maken van het schaduwdoek? Pak hem uit de opberghoes en hang hem binnen een mum van tijd weer op! 

schaduwdoek bevestiging

Schaduwdoek bevestigen

Een schaduwdoek dient goed bevestigt te worden. Het doek moet goed strak getrokken zijn, zodat ze bestand zijn tegen wind en regen. Met behulp van de bevestigingsset kunt u het doek goed strak trekken. Als u het doek graag wilt opbergen moet deze wel vochtvrij zijn. 

Flex Fence

Met de Flex Fence creëert u een stijlvolle buitenplek én schaduw in één. De Flex Fence is een goede oplossing om schaduw te creëren in uw tuin, maar kan ook een mogelijkheid tot extra privacy bieden. Met behulp van de draaibare lamellen kunt u dit zelf reguleren. Op warme zomerdagen kunt u de lamellen openen om een verkoelende bries door te laten, terwijl u ze kunt sluiten om bescherming te bieden tegen de felle zonnestralen. Met de Flex Fence geniet u op elk moment van de dag van een comfortabele buitenruimte.

kunststof flexfence

Flex Fence draaibare lamellen

De houten lamellen die in de Flex Fence worden geplaatst, kunt u geheel naar smaak uitkiezen. Zo kunt u gaan voor zwarte houten planken, of juist naturel houten planken. De rails die wij verkopen zijn gemaakt van RVS. Hierdoor zal de rails niet gaan roesten. Wij hebben drie verschillende kleuren in ons assortiment, namelijk: wit, zwart en RVS. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Dan kunt u de rails eenvoudig inkorten. Zo heeft u altijd een Flex Fence systeem die past bij uw wensen! De draaibare lamellen zijn geschikt voor in een wand, maar kunt u ook monteren in het dak van een overkapping. 

flex fence verticaal

Hout behandelen voor buiten

De Flex Fence is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. U kunt de houten lamellen behandelen met beits of houtolie om vocht, schimmel en algen tegen te gaan. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van je Flex Fence! Om de Flex Fence zo goed mogelijk te onderhouden, kunt u het beste de houten lamellen ieder jaar beitsen of oliën. Zo weet u zeker dat uw Flex Fence een lange levensduur heeft. 

Privacy tuin

Natuurlijk zijn er naast deze producten nog heel veel andere producten die u kunnen voorzien van schaduw. Vaak zijn deze producten van matige kwaliteit of onhandig. Denk bijvoorbeeld aan een parasol: deze kan snel omwaaien en kan dus ook niet gebruikt worden tijdens hardere wind. Met een schaduwdoek of het Flex Fence systeem zult u hier geen last van hebben! Daarnaast staat het ook nog eens prachtig in uw tuin en kan het ook zorgen voor meer privacy. 

Producten die passen bij deze blog