CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Tochtstrip 23 okt

Verduurzaam uw woning: bespaar tot honderden euro's

Terug naar overzicht

Het verduurzamen van uw woning is één van de belangrijkste trends van het afgelopen jaar. Een duurzaam huis is goed voor het milieu én uw energierekening. Met de producten van Wovar zijn er verschillende manieren om uw woning zo duurzaam mogelijk te maken. Zo denken wij samen een beetje om uw portemonnee én het milieu! 

Voordelen van zelf isoleren en verduurzamen


Wist u dat het zelf isoleren en verduurzamen veel voordelen heeft? Zo is het zelf isoleren van uw woning zo’n 60% goedkoper dan het te laten doen. U betaalt namelijk alleen materiaalkosten doordat u het werk zelf uitvoert. Daarnaast kunt u direct aan de slag. U hoeft niet te wachten tot een bedrijf tijd heeft om bij u aan de slag te gaan. U bestelt de benodigde producten vandaag, morgen is het in huis en kunt u dus ook direct aan de slag. Geen lange wachtlijsten en hierdoor heeft u sneller een geïsoleerd huis! Daarnaast is het verduurzamen van uw woning geld- en energiebesparend en dus beter voor het milieu. Ook creëert u een comfortabelere woning - zeg dag tegen koude voeten! - en stijgt de waarde van uw woning aanzienlijk.

Kleine aanpassingen maken een groot verschil

Wij begrijpen dat u soms niet goed weet waar u moet beginnen. U kunt direct grote aanpassingen doen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, maar ook met kleine aanpassingen maakt u al een verschil. Gebruik bijvoorbeeld alleen LED-lampen.  Dit is een kleine verandering met grote gevolgen. Deze lampen gebruiken namelijk aanzienlijk minder energie dan traditionele gloeilampen en ze gaan ook nog eens veel langer mee. Door over te schakelen op LED-lampen, vermindert u uw energieverbruik en verlaagt u uw energierekening. Daarnaast hebben moderne elektronische apparaten vaak een eco-stand of een energiebesparende modus. Activeer deze modus op de televisie, computer en andere apparaten om onnodig energieverbruik te verminderen. 

lampen vervangen

Wij weten maar al te goed hoe fijn een warme, lange douche in de koude winter is. Maar wist u dat douchen een van de grootste bronnen van warmwaterverbruik in een huishouden is? Door korter en minder warm te douchen, bespaart u energie en water. 

Temperatuur binnenshuis regelen

Het is verleidelijk om uw huis warm en comfortabel te houden, maar dit kan leiden tot aanzienlijk hogere stookkosten. Probeer de thermostaat eens een paar dagen lager te zetten en draag warme kleding binnenshuis. Met het gebruik van radiatorfolie blijven ruimtes langer op temperatuur en dit zorgt ervoor dat de warmte beter circuleert. Ideaal dus wanneer u ervoor kiest om uw verwarming een graadje lager te zetten! 

Zeg vaarwel tegen tocht

Heeft u ook last van kieren en naden waardoor er tocht ontstaat? Maak dan gebruik van tochtstrips en kit. Dit zijn eenvoudige, kosteneffectieve oplossingen om warmteverlies en tocht in uw huis te verminderen. Tochtstrips kunnen toegepast worden op deuren en ramen. Door tochtstrips te plaatsen, blijft de warmte binnen en de kou buiten. Dit resulteert in minder stookkosten en hierdoor behoud u een aangename temperatuur. Ook kunt u naden en kieren dichtmaken met behulp van kit. Het is een kleine investering die zichzelf snel terugverdient door de besparing op energiekosten.

tochtstrip

Voorkom onnodig warmteverlies

Naast het gebruik van tochtstrips en kit, zijn deurdrangers ook een kosteneffectieve oplossing. Deurdrangers zorgen ervoor dat deuren na gebruik automatisch sluiten, waardoor onnodig warmteverlies wordt voorkomen. Dit is vooral handig in de wintermaanden, wanneer u ervoor wilt zorgen dat de warmte niet aldoor ontsnapt. Door deurdrangers te gebruiken, regelt u de temperatuur in uw woning beter en vermindert u het energieverbruik.

Isolatiefolie is nog een fantastisch hulpmiddel om warmteverlies te verminderen. Het kan gebruikt worden in muren en op daken om een extra laag isolatie toe te voegen. Dit dunne, maar effectieve materiaal helpt u om uw huis warmer te houden in de winter en koeler in de zomer. Hierdoor hoeft u minder te verwarmen of te koelen, waardoor u aanzienlijk bespaart op de energiekosten. 

Verduurzamen heb je zo gedaan!

Kortom, het verduurzamen van uw woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met eenvoudige aanpassingen, zoals het gebruik van LED-verlichting of het gebruik van tochtstrips en kit, bespaart u al veel energie. Maak vandaag nog de keuze om een verschil te maken en u zult versteld staan van de resultaten! 
 

 

Producten die passen bij deze blog