CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
cadeautips-sinterklaas 19 nov

Wovar cadeautips voor Sinterklaas

Terug naar overzicht

Sinterklaas zat deze week te denken, wat moet ik alle doe-het-zelvers toch eens schenken?
Over twee weken loopt Sinterklaas weer over de daken, met een zak vol boortjes en moertjes zodat de doe-het-zelver zijn project af kan maken.
Is het project nou groot of klein, hij weet dat hij voor de juiste materialen bij Wovar moet zijn!

Over twee week staat de Sinterklaas al weer voor de deur. De verlanglijstjes zijn weer gemaakt, maar wat is het toch altijd moeilijk om iets te kiezen. Daarom helpen wij u met een paar doe-het-zelvers cadeautips.

Cadeautips voor maximaal €15:

Voor deze prijsklasse is het natuurlijk leuk om een doe-het-zelf pakket samen te stellen. Wat kunt u in zo’n pakket doen? Op onze pagina met handgereedschap vindt u vele leuke kassakoopjes. Hier vindt u bijvoorbeeld een rolmaat van 5 meter, door de scherpe prijs is dit leuk om in een pakket te doen. Om alles recht te bevestigen, is een waterpas ook handig. Daarnaast zijn er nog verschillende handgereedschappen die u kunt toevoegen aan een eigen pakket. Denk hierbij aan hamers, steeksleutels, schroevendraaiers, zagen, werkhandschoenen en inbussleutels.

To show how to create blog post

Cadeautips voor maximaal €50:

Tip: een stalen assortimentskoffer. Deze koffer is ideaal om al uw schroeven, bouten en pluggen in op te ruimen. Deze koffer is makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te bergen. Doordat deze koffer is gemaakt van staal is deze ook erg sterk. Het is natuurlijk leuk om dit koffer te vullen met verschillende schroeven en spijkers. Heeft u geen tijd om zelf deze koffer te vullen? Dan is het ook mogelijk om ons voorgevulde assortimentsdoos te kiezen. Deze koffer zit vol met verschillende schroeven, nylon pluggen, een timmermanspotlood, hardhoutboortjes, betonboortjes, torx bits, bithouders en een duimstok.

To show how to create blog post

Cadeautips voor maximaal €100:

Voor cadeautips van maximaal €100,- bent u bij ons aan het juiste adres. Prachtig cadeau om te geven: schuifdeurbeslag. Kies voor een bijzondere manier van het afscheiden van ruimtes. Maak keuze uit bijvoorbeeld een recht, rustiek, hoefijzeren of t-model. Wanneer u graag twee deuren tegelijk wilt plaatsen, koopt Sinterklaas er eenvoudig een uitbreiding bij.

To show how to create blog post

Cadeautips voor boven de €100:

Heeft de Sint een groot budget? Dan komt hij al snel uit bij onze mooie draaibare lamellen voor in de tuin. Ook hier overlegt Sinterklaas natuurlijk wel even met de ontvanger of er plaats is voor zo’n Flex Fence. Plaats de Flex Fence draaibare lamellen bijvoorbeeld eenvoudig als wand in uw overkapping. In de zomer zorgt u hiermee voor wat verfrissing, in de winter houdt u ze dicht om warmte te creëeren.

To show how to create blog post

Producten die passen bij deze blog