CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
BoombeschermersBoombeschermingTuin

Filters

Boombeschermers

3 producten

Boombeschermers

De Wovar boombeschermers zijn beschikbaar in diverse afmetingen, van 600 mm tot wel 1000 mm! De boombeschermers bieden bescherming tegen onder andere het schuren, krabben en bijten van dieren. Last van muizen en andere knaagdieren? De niet geperforeerde zone onderaan de boombeschermer dient als bescherming tegen deze dieren. De bomen zijn ook goed beschermd tegen het rotten van boomschors doordat de geperforeerde zones voldoende lucht doorlaten, de boom kan hierdoor blijven 'ademen'.

Bestel de groene boombeschermers van Wovar nu met aantrekkelijke staffelkorting! 

Boombeschermers

Als u uw bomen wilt beschermen dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Onze boombeschermers zijn een effectieve en goedkope oplossing tegen allerlei vormen van schade aangericht door bijvoorbeeld dieren. De bomen kunnen nog 'ademen' dankzij de geperforeerde zones, dit zorgt ervoor dat het boomschors niet zal gaan rotten. De boombeschermer is makkelijk aan te brengen doordat deze over de lengte is doorgezaagd. De beschermer springt uit zichzelf weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm door zijn eigen veerkracht.

Wanneer boom beschermen

In het geval dat u bezig gaat met het verwijderen van bestratingsmaterialen dan moeten bomen in ieder geval onder aan de stam worden beschermd met boombeschermers. De beschermers zullen ervoor zorgen dat de bomen niet beschadigd raken door machines, puin of andere dingen. De beschermers van Wovar zijn gemaakt van kunststof in plaats van hout, het is namelijk een beetje apart om bomen te gebruiken om bomen te beschermen. Verder vallen de beschermers niet op dankzij hun groene kleur en verstoren ze het beeld dus niet!

Boombeschermers bestellen

Bestel boombeschermers groen nu bij Wovar voor een zeer aantrekkelijke prijs! Met een bestelling van meer dan 5 of 10 stuks boombeschermers krijgt u al prachtige staffelkorting. Ondernemers met bedrijven in de bouw-en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Zakelijke klanten krijgen extra zakelijke korting. Dus log in op onze website, of maak een account aan om te profiteren van voordeel!