CURRENT LOCALE nl-nl

 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Brievenbusklep Aluminium met Veer Recht Model - Per StukBriefplatenBrievenbussen

Brievenbusklep Aluminium met Veer Recht Model - Per Stuk

brievenbusklep_aluminium_met_veer_recht_model
brievenbusklep_aluminium_met_veer_recht
brievenbusklep_aluminium_met_veer_recht_model
brievenbusklep_aluminium_met_veer_recht
€ 67,99
€ 56,19 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Riverty mogelijk!

Waarom kiezen voor Brievenbusklep Aluminium met Veer Recht Model - Per Stuk?

 • Complete set
 • Luxe klep inclusief veer

  Brievenbusklep Aluminium met Veer Recht Model - Per Stuk

  Bent u van plan zelf een brievenbus te maken in uw deur, gevel of kolom? Deze brievenbusklep is dan precies wat u nodig heeft. Met de briefplaat van Wovar maakt u gemakkelijk zelf een prachtige brievenbus. Deze brievenbusklep is gemaakt van aluminium, waardoor deze weerbestendig is. De buitenmaat van de brievenbusklep is 34 x 7.4 cm. Alle brievenbus pakketten passen perfect door deze briefplaat, de inworp opening voldoet aan alle richtlijnen omtrent het formaat van brievenbussen.

  Briefplaat bevestigen

  De brievenbusklep staat ook wel bekend als briefplaat. Deze plaat kunt u eenvoudig monteren, mits u het juiste gereedschap heeft. Om te beginnen heeft u natuurlijk hardhoutboren (voor houten deur) of betonboren (voor stenen muur) nodig. Voor de bouten die meegeleverd worden, neemt u een 5 mm dikke boor. De gleuf welke u in uw deur moet maken is circa 28 x 3.5 cm, deze maakt u het beste met topkwaliteit decoupeerzaagjes of reciprozaagjes. U begint met aftekenen van de gleuf op uw deur en deze in de hoeken in te boren met een vlinderboor van 13 mm. Vervolgens zaagt u met een reciprozaag of decoupeerzaag vanuit dit gat over de getekende lijntjes om de sponning uit te zagen. Vervolgens werkt u de gleuf netjes af met schuurpapier of een bovenfrees. 

  De gleuf werkt u vervolgens weer af met de briefplaat, deze is aan de achterzijde voorzien van nokjes welke in het hout verzonken moeten worden zodat de brievenbus mooi aansluit op de deur. De gaten voor de boutjes boort u met onze 5 mm hardhoutboren welke u aantreft in de bijbehorende artikelen.

  Tochtwerende brievenbus

  Deze brievenbusklep is voorzien van bescherming tegen tochten. De briefplaat is namelijk uitgerust met een veer aan de binnenkant. Zo zal de klep zich altijd weer sluiten, nadat de post naar binnen is geduwd. Ook zorgt dit ervoor dat u geen situatie zult meemaken waar de regen naar binnen stroomt. De brievenbusklep is aan de binnenkant voorzien van een schuimlaag. Dit levert bescherming voor de deur, maar zorgt ook voor een isolerende werking. Mocht u alsnog teveel tocht ervaren, kunt u altijd de speciale brievenbus tochtklep aanschaffen en deze aan de binnenkant monteren. Wanneer u de tochtklep plaatst in combinatie met onze tochtstrips bent u volkomen vrij van tocht bij uw buitendeur.

  Brievenbusklep aluminium bestellen

  Gaat u ook voor deze mooie aluminium brievenbusklep? Bestel de Wovar briefplaat dan vandaag nog eenvoudig in combinatie met onze deurknoppen, veiligheidsbeslag en scharnieren voor deuren. Bij Wovar bent u zeker van een product van topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. 

  Gaat u als aannemer, klussenbedrijf of bouwbedrijf meerdere brievenbussen monteren? Voor zakelijke klanten is extra voordeel mogelijk in combinatie met een zakelijk account. Zoekt u ook nog een bijpassende deurklink of deurbeslag? Zie dan onze pagina met deurklinken en deurbeslag

  € 67,99
  € 56,19 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Riverty mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD