CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Dopmoeren VerzinktDopmoerenMoeren en ringen

Filters

Dopmoeren Verzinkt

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Dopmoeren Verzinkt

Bij ons kunt u elektrolytisch verzinkte dopmoeren bestellen in verschillende maten, van M4 tot M20, voor een gladde afwerking van uw project. Dopmoeren beschermen tegen de eventuele scherpe randen van bijvoorbeeld bouten. Daardoor is de kans op haken of verwondingen een stuk kleiner! Daarnaast zorgen dopmoeren ervoor dat moeren op de bouten passen en schroeven goed in het hout blijven snijden. Dopmoeren hebben een zeskant aandrijving en zijn aan één zijde gesloten middels een dop.

Ontdek het gemak waarmee u bij Wovar verzinkte dopmoeren in allerlei maten kunt bestellen. Wij leveren in de meeste gevallen de volgende dag al uit eigen voorraad in heel Nederland en België als u voor 21:30 besteld. Onze bezorgingen vinden ook op zaterdag plaats.

Op zoek naar een ander soort dopmoer? Bekijk dan ons volledige aanbod dopmoeren. Hier vi ndt u onder andere dopmoeren RVS en dopmoeren zwart.  

Dopmoeren Verzinkt

Verzinkte dopmoeren worden veel gebruikt bij het fraai afwerken van verzinkte slotbouten. Monteert u bijvoorbeeld onze verzinkte hengen met slotbouten? Dan zorgen deze dopmoeren voor een nette afwerking. Verzinkt staal is ijzersterk. Het enige nadeel is dat deze na beschadigingen aan de zinklaag kunnen oxideren. Als u er zeker van wilt zijn dat dit niet gebeurd besteld u RVS dopmoeren. Deze roesten namelijk vele malen langzamer.  

Dopmoeren kopen

Bij Wovar koopt u verzinkte dopmoeren in verschillende maten van M4 tot M20. In combinatie met bouten zorgen dopmoeren voor een gladde en veilige afwerking van uw project! Bij Wovar ontvangt u staffelkorting bij aanschaf van 5 dozen. Heeft u een eigen klusbedrijf of bent u hovenier? Met een zakelijk account kunt u profiteren van onder andere een vaste zakelijke korting. 

Op zoek naar bouten voor uw dopmoeren? Neem dan een kijkje bij ons volledige aanbod bouten.