Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slotbouten verzinkt

U wilt verzinkte slotbouten kopen? IJzerwarenspecialist Wovar levert gegalvaniseerde slotbouten standaard met sluitring en bijbehorende moer. Wovar is het gerenommeerde merk voor verzinkte slotbouten in talloze maten. 

Kies uit m8 x 120 mm slotbouten voor het bouwen van een vlonder fundering tot korte m8 x 50 mm slotbouten voor bijvoorbeeld het maken van een erfpoort hek. Ook lange slotbouten van m8 x 200 mm worden veel gebruikt bij het bouwen van houten overkappingen en overdekte veranda's.

Welke sleutel moet ik gebruiken om slotbouten te monteren?

De slotbouten van Wovar zijn universeel inzetbaar en ogen prachtig dankzij de halfronde kop. Voor het aandraaien van M8 moeren heeft u sleutelmaat 13 nodig. M10 moeren worden aangedraaid met sleutelmaat 17. Geef voor het aandraaien een tik op de halfronde kop met een rubberen hamer. U zult zien dat het vierkante deel van de slotbout onder de halfronde kop klemt in het hout. Dit voorkomt het meedraaien van de slotbout tijdens het aandraaien van de moer. Let op, gebruik altijd een rubberen hamer. Hierdoor worden de slotbouten niet beschadigd. Als verzinkte slotbouten beschadigen is de kans groot dat ze gaan oxideren.

Naast deze oersterke verzinkte slotbouten levert Wovar ook RVS slotbouten en trendy zwart stalen slotbouten.

Bestellen

Wilt u hoogwaardige slotbouten kopen voor een lage prijs? Ontdek dan A-merk Wovar. U kunt hier 1 of enkele dozen kopen. Voor hoveniers, klusbedrijven, bouwbedrijven enzovoorts bieden wij dan extra korting en services. Meldt u hier aan en ontvang uw persoonlijke kortingscode.