CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Slotbouten VerzinktSlotboutenBouten

Filters

Slotbouten Verzinkt

94 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Slotbouten Verzinkt

U wilt verzinkte slotbouten kopen online? IJzerwarenspecialist Wovar levert gegalvaniseerde slotbouten in vele maten. Hardlopers zijn de m8 en m10 verzinkte slotbouten in de lengtematen 80, 100, 120 en 140 mm. Ook in lange maten hebben wij verzinkte slotbouten te koop voor een aantrekkelijke prijs. Wovar is het A-merk voor aantrekkelijke prijzen van 1001 gegalvaniseerde slotbouten. Naast verzinkte slotbouten leveren wij ook RVS slotbouten en trendy Zwarte slotbouten. Vergeet echter niet dat verzinkte schroeven weliswaar kunnen roesten naar verloop van tijd, maar in de basis is verzinkt altijd sterker zijn dan roestvrijstaal.

Ontdek nu het gemak van online schroevenwinkel Wovar. Wij leveren in de meeste gevallen de volgende al dag uit eigen voorraad in heel Nederland en België allerlei maten verzinkte slotbouten van m6 tot m12.

Naast slotbouten levert Wovar ook tellerkopschroeven, houtdraadbouten verzinkt, houtdraadbouten zwart en rvs houtdraadbouten.  

Kies uit m8 x 120 mm slotbouten voor het bouwen van een vlonder fundering tot korte m8 x 50 mm slotbouten voor bijvoorbeeld het maken van een erfpoort hek. Ook lange slotbouten van m8 x 200 mm worden veel gebruikt bij het bouwen van houten overkappingen en overdekte veranda's.

Verzinkte slotbouten voorboren

Voor verzinkte slotbouten voorboren raden we aan altijd onze houtboren mee te bestellen die 1 mm dikker zijn dan uw slotbout. Kies bijvoorbeeld bij een m8 dikte slotbout onze 9 mm boor. Voor gaten dieper dan 7 cm raden we onze slangenboren aan, dit zijn extra lange houtboren.

Welke sleutel moet ik gebruiken om slotbouten te monteren?

De slotbouten van Wovar zijn universeel inzetbaar en ogen prachtig dankzij de halfronde kop. Voor het aandraaien van M6 moeren heeft u sleutel 11 nodig. De populaire M8 moeren draait u aan met sleutelmaat 13. Voor M10 moeren Gebruikt u sleutel 17 en M12 moeren worden gemonteerd met sleutel 19.

Geef voor het aandraaien een tik op de halfronde kop met een rubberen hamer. U zult zien dat het vierkante deel van de slotbout onder de halfronde kop klemt in het hout. Dit voorkomt het meedraaien van de slotbout tijdens het aandraaien van de moer. Let op, gebruik altijd een rubberen hamer. Hierdoor worden de slotbouten niet beschadigd. Als verzinkte slotbouten beschadigen is de kans groot dat ze gaan oxideren.

Naast deze oersterke verzinkte slotbouten levert Wovar ook RVS slotbouten en trendy zwart stalen slotbouten. Wat is het verschil tussen RVS en verzinkt horen wij u denken? Verzinkte slotbouten zijn simpelwerg sterker dan RVS. RVS oxideert niet, verzinkt kan na enkele jaren wel iets gaan roesten. 

Online verzinkte slotbouten kopen bij Wovar

Wilt u verzinkte slotbouten kopen voor een lage prijs? Ontdek dan A-merk Wovar, de groothandel die uit eigen voorraad 1001 bouten en ijzerwaren snel levert. U kunt hier 1 of enkele dozen kopen als particulier of bedrijf. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche met regelmatige aankopen krijgen extra voordeel zoals korting en een login met orderhistorie met een zakelijk account.  

Wovar levert slotbouten in vele soorten en maten. Populaire maten zijn slotbouten M6 en slotbouten M8 dik. Dikkere maten zijn ook eenvoudig te bestellen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze slotbouten M10

Video: Alles over onze slotbouten verzinkt