• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Keurmerk
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Aandrijving kop
Gehard
Draad
Punt
Soort lip
Draagkracht
Type
Diameter
Paalmaat
Draagkracht
Voorraad
Prijs
tot

Dragers en Houders

Zoekt u naar dragers en houders? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wovar heeft veel verschillende dragers en houders in het assortiment, geschikt voor al uw klussen. Voor een prachtige overkapping of pergola in uw achtertuin bijvoorbeeld. Hierbij kiest u voor onze pergola verbindingsstukken. Deze hoekverbindingen komen voor verschillende maten palen, in zowel het zwart als verzinkt grijs. Populaire maten voor balken en onze balkhouders zijn 7 x 7 cm, 9 x 9 cm, 12 x 12 cm, 15 x 15 cm en 20 x 20 cm.

Een paal bevestigen aan de grond, bij bijvoorbeeld uw overkapping, doet u met behulp van paalvoeten. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Van paalbeschermers postsaver, instortankers en betonpoeren met kolomvoeten tot paalhouders gepunt en H-ankers. Wovar bevestigt uw palen stevig, keer op keer. 

Balkhouders van Wovar gebruikt u voor een ijzersterke verbinding bij uw balken en palen. Denk aan traditionele balkdragers, zowel als balkdrager met lip als balkdrager zonder lip. Voor een drager met CE-keurmerk die getest zijn op draagkracht, kiest u onze raveeldragers. Onze raveeeldragers zwaar verzinkt zijn voorzien van veel schroefgaten, zodat u deze stevig vastschroeft. Een raveeldrager is een balkdrager met aan de zijkant vleugels met schroefgaten. Voor uw zwarte balken of een contrasterend effect kiest u onze zwarte balkdragers. Liever een onzichtbare bevestiging van balken? Dan kiest u voor onze onzichtbare balkdragers. 

Voor een terras, vlonder of tuintegels is de normale ondergrond niet altijd geschikt. Daarom maakt u gebruik van vloerdragers. Kies voor onze terrasdragers om een balk op te monteren. Deze vormt de basis voor uw vlonder, welke u gemakkelijk waterpas maakt met de verstelbare terrasdrager. Voor tegels maakt u gebruik van onze tegeldragers, ook verstelbaar in hoogte. Doordat de dragers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, kunnen deze grote gewichten dragen en houden uw constructie langdurig boven de grond. 

Om uw constructie te verstevigen, kiest u naast balkdragers voor een gordinglas, stormankers, koppelplaten en ruitersteunen. Dit kunt u gebruik als stormbeveiliging, maar ook om een zware constructie extra stevigheid te geven. Voor maximale stevigheid, combineert u onze dragers en houders met een sterk bevestigingsmateriaal. Denk hierbij aan onze houtdraadbouten verzinkt of spaanplaatschroeven verzinkt.

Een plank aan de muur bevestigen voor opbergruimte of ter decoratie? Kies uit een van onze vele plankdragers. Voor zware materialen kiest u voor plankdragers zwaar verzinkt. Voor een unieke of luxe uitstraling juist onze plankdragers industrieel of plankdragers zwart metaal. Ter decoratie staan onze leren plankdragers prachtig aan uw muur. Liever geen zichtbare dragers? Dan kiest u voor onze onzichtbare plankdragers. Voor veel flexibele opbergruimte kiest u voor ons wandrailsysteem. 

Pergola verbindingsstukken

Wovar heeft diverse pergola verbindingsstukken, waarmee u in rap tempo een overkapping, carport of andere constructie maakt. Gaat u voor een verbindingshoek verzinkt staal, of liever voor onze zwart gecoate koppelstukken voor palen. Kies uit onze t-verbindingen of pergola hoekelementen. Wovar levert hoekverbindingen voor allerlei diktes hout, tot wel 20 x 20 cm dikte. Neem bijvoorbeeld onze populaire pergola verbinding 15 x 15 cm. Voor ieder type pergola verbinding bent u bij Wovar aan het juiste adres. Denk ook aan onze populaire pergola hoek, om een stevig en mooi vierkanten frame te maken. Een houtverbinding pergola maakt niet alleen snel een constructie, maar ook een stevige constructie. Met de verbindingsstukken voor pergola's maakt u eenvoudig een prachtige overkapping. De verbindingsstukken kunt u stevig bevestigen met één van onze soorten bouten. Van slotbouten tot houtdraadbouten, Wovar heeft vele soorten en maten in het assortiment.

583 producten
Sorteren op voorraad
1-36 van de 583 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren