CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Bi-metaal Gatzagen

24 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Bi-metaal Gatzagen

Bent u op zoek naar een gatenzaag voor hout of metaal? Wovar levert bi-metaal gatzagen, geschikt voor het boren van gaten in hout en metaal. Wij leveren bi-metaal gatenboren met een diameter van 14 mm tot wel 210 mm. De bi-metaal gatenzaag herkent u aan de variabele, positief geslepen tanden. Hierdoor is de gatenzaag geschikt voor staal en RVS. Naast het feit dat de bi-metaal gatboor zeer geschikt is voor metaal en RVS heeft u ook de mogelijkheid om hiermee gaten ze boren in hout en gipsplaat. Dit maakt de bi-metaal gatboor ideaal voor universeel gebruik. Bent u specifiek op zoek naar een gatenboor voor hout, dan raden wij onze gatenzaag TCT aan, deze vindt u onder onze categorie gatzagen. 

Gatenboren voor metaal zijn gemaakt van Bi-metaal en vervaardigd uit gereedschapsstaal. Dankzij de positief aangeslepen tanden trilt de zaag nauwelijks bij het zagen in metaal. Hierdoor heeft de Wovar gatenboor een langere levensduur. Gatzagen hebben een variabele vertanding 4/6 TPI. Dit staat voor 4 tot 6 tanden per inch. 

Gatenzaag met centreerboor

De gatenzagen van Wovar worden gebruikt met een aparte centreerboor. Met het gebruik van een centreerboor maakt u het mogelijk om meerdere gatzagen te gebruiken. Let er bij het aanschaffen van de centreerboor voor uw gatenzaag goed op dat u de juiste maat aanschaft!

Levensduur gatboor

Tip: Gebruik wat snijolie om de levensduur van de gatenzaag te verlengen!

Om de levensduur van uw gatboor te verlengen is het aan te raden wat boor- en snijolie te gebruiken wanneer u gaten dient te boren in metaal of RVS, dit zorgt voor koeling van uw gatenboor, waardaar de tanden van de gatenboor langer intact blijven. Voor het boren van gaten in hout is het gebruik van boor- en snijolie niet nodig.

Gatenzaag kopen

Bestel gatenzaag voor metaal bij Wovar voor de laagste prijs. Snel een gatenboor nodig? Wovar levert gatzagen uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven bieden wij de mogelijk om een zakelijk account te openen, hiermee profiteert u direct van een vaste zakelijke korting!

Is een bi-metaal gatenzaag niet helemaal wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze TCT gatzagen, deze vindt u in onze categorie gatzagen