Door de extreme drukte kan de levertijd 1-3 dagen zijn.
Filters openklappen:
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Gatenzaag voor metaal

U zoekt een gatenzaag voor metaal? Wovar levert gatzagen voor metaal in vele maten. Een gatenboor maakt gaten met een diameter van 14 tot wel 210 mm. U herkent een gatenzaag voor metaal aan de variabele positief geslepen tanden. De gatenzaag is geschikt voor staal en RVS! Het is ook mogelijk hout te zagen met deze gatzagen. Dit maakt onze bi-metalen gatzagen universeel. Echter raden wij aan in hout te zagen met onze gatenzaag TCT.

Gatenboren voor metaal zijn gemaakt van Bi-metaal en vervaardigd uit gereedschapsstaal. Dankzij de positief aangeslepen tanden trilt de zaag nauwelijks bij het zagen in metaal. Hierdoor heeft de Wovar gatenboor een langere levensduur. Gatzagen hebben een variabele vertanding 4/6 TPI. Dit staat voor 4 tot 6 tanden per inch. 

Tip: Gebruik wat snijolie om de levensduur van de gatenzaag te verlengen!

Gatenzaag metaal bestellen

Bestel gatenzaag voor metaal bij Wovar voor de laagste prijs. Snel een gatenboor nodig? Wovar levert gatzagen uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Is een gatenzaag niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze zaagbladen en doorslijpschijven. Hier vindt u onder andere reciprozaagjes, decoupeerzaagjes en diamantzaagbladen. Maar denk ook aan doorslijpschijven en schuurpapier