CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Filters

Gereedschapswand

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO

Gereedschapswand

Zelf een overzichtelijke gereedschapswand maken? Bij Wovar bestelt u accessoires om van uw wandrailsysteem een handige gereedschapswand te maken. Handig als u uw gereedschap wilt opbergen en tegelijkertijd dicht bij de hand wilt hebben. Met de wandrail accessoires van Wovar maakt u eenvoudig een rek waar u allerlei gereedschap en materiaal aan kunt ophangen.

De gereedschapswand bevestigt u aan de muur met behulp van een wandrails. U haakt de panelen van 800 x 200 mm er namelijk eenvoudig op vast. U kiest zelf de accessoires die u op de panelen wilt plaatsen, zoals rekken, pinnen en haken, boorhouders, moersleutelhouders en meer! Zo creëert u een overzichtelijke wand, waar u uw handgereedschap, zoals tangen, hamers, schroevendraaiers en steeksleutels kunt ophangen. 

Een groot voordeel van wandrailsystemen is dat ze eenvoudig te monteren zijn. De gereedschapswanden van Wovar koppelt u namelijk eenvoudig met de wandrails. Het wandpaneel, waar de accessoires aan vast komen te zitten, is aan de achterzijde voorzien van haken. Het enige wat u hoeft te doen is deze haken in de rails vast te zetten. Vervolgens kunt u de door u gekozen accessoires aan het paneel bevestigen. De panelen zijn namelijk voorzien van vele verschillende bevestigingsgaten, waar u de accessoires in kunt plaatsen.

Gereedschapswanden

Naast het gebruik van wandrail plankdragers zijn onze wandrailsystemen dus ook geschikt voor gereedschapspanelen. De panelen worden per 2 geleverd en kunnen onder elkaar en naast elkaar gemonteerd worden. Zo heeft u met 2 panelen een totaal oppervlak van 400 x 1600 mm. Heeft u naast een gereedschapswand ook nog handgereedschap nodig? Bij Wovar bestelt u tangen, zagen, plamuurmessen en nog veel meer!

Wandrailsysteem ophangen

Wandrails monteert u eenvoudig zelf aan de muur met de juiste bevestigingsmaterialen. In de onderstaande video ziet u een voorbeeld van het monteren van wandrails met plankdragers. Bij het monteren van wandrails voor een gereedschapswand, dient u rekening te houden met de breedte van de panelen. Deze bepalen namelijk de benodigde afstand tussen de wandrails.

Wandrail accessoires bestellen?

Bestel wandrail accessoires nu bij Wovar voor de scherpste prijs en de beste kwaliteit! Maak gebruik van een zakelijk account als u een eigen onderneming heeft in de bouw- klus- of tuinsector. Daarmee geniet u van extra voordelen, zoals een vaste korting op al uw bestellingen en een handig orderoverzicht. U kunt daarnaast gebruik maken van onze staffelkorting bij aanschaf van meerdere dezelfde producten!

Naast gereedschapswanden ook op zoek naar handig gereedschap? Neem een kijkje in ons assortiment handgereedschap. U vindt daar onder andere complete gereedschapsets