CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Schoppen en spadesTuingereedschapTuin

Filters

Schoppen en spades

10 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Schoppen en spades

Wovar biedt een ruim assortiment aan scheppen waarvan de soorten variëren in spades, schoppen en batsen. De verschillende soorten tuingereedschap hebben allemaal een andere functie. Een bats wordt bijvoorbeeld gebruikt om grond te verplaatsen en een spade om mee te spitten in de tuin. Ons assortiment bestaat uit schoppen, batsen en spades geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik en worden geleverd met (houten) steel.

Ook voor A-merk harken, schoffels, snoeigereedschap en gereedschapshouders gaat u naar Wovar! 

Voor alle soorten tuinscheppen en spades geldt: pas op met wrikken, u heeft dan kans op het breken van uw steel. Gebruik de schep voor steken of scheppen en niet voor wrikken!

Spades (rechte steekschep - voor in de grond)

De spade, ook wel een steekschop genoemd, wordt gebruikt voor graafwerk en bij het spitten van grond of gras. Een spade is een rechte schep voor klussen in de tuin, zoals planten rondsteken of lossteken. Spitten is een techniek waarbij de bovenste laag van de grond wordt omgekeerd. Hiermee komen onkruid en andere ongewenste planten onder de grond en zal de structuur van de bodem worden verbeterd. Door te spitten bestrijdt u dus onkruid en houdt u uw grond gezond. Het werkblad van een spade is rechter en meer rechthoekig dan die van een bats of een schop. Deze vorm maakt een spade perfect geschikt voor graafwerkzaamheden, spitten en wrikken. 

Bats schop (voor verplaatsen zand en aarde - voor 'boven' de grond)

De schop, ook wel een bats genoemd, wordt over het algemeen gebruikt voor zand, aarde en andere materialen te verplaatsen. Een bats heeft een groot en iets gebogen werkblad waardoor hij ideaal is voor schepwerk. Naast eenvoudige verplantwerkzaamheden is een schop ook prima te gebruiken voor lichte graafwerkzaamheden, maar de spade is hier beter geschikt voor. Onze schoppen worden geleverd met steel en zijn van topkwaliteit. 

Schep kopen online?

Voor schoppen en spades van topkwaliteit bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wij bezorgen A-kwaliteit tuinscheppen en tuinbatsen met houten steel veelal binnen 1 werkdag bij u thuis. Naast tuingereedschap bieden wij ook alles voor uw tuin bewatering zoals tuinslangen, tuinsproeiers, slangkoppelingen en dompelpompen

Bedrijven bestellen met korting

Hoveniers en klusbedrijven met een zakelijk account krijgen bij Wovar mooie voordelen zoals een vast contactpersoon, de mogelijkheid tot spoedleveringen en 15% korting op iedere bestelling. Bent u ondernemer, dan komt u hier ook voor in aanmerking. 

Maak vandaag nog gratis een zakelijk account aan!