Bevestigt het, keer op keer!

H-paalhouder voor 7 x 7 cm palen - Extreem sterke verankering

  • 8719747476024
  • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
4 stuks
€ 77,80
2.51%

Waarom kiezen voor H-paalhouder voor 7 x 7 cm palen?

  • Krachtige verankering van palen op stenen ondergrond
  • Hoogwaardig thermisch verzinkt staal

Deze thermisch verzinkte H-paalhouder is geschikt voor een zeer krachtige verankering van 7x7 tuinpalen. Met deze H-paalhouders plaatst u zonder problemen een schutting, overkapping of carport. Deze paalankers zijn sterker dan onze paalhouders op plaat of paalhouders met punt. Dit komt door de slimme H-vorm van deze paalhouder. Plaats deze H-ankers bij voorkeur in beton. 

Hoe plaats ik de H-paalhouders op een verharde ondergrond?

U wilt een schutting, overkapping of carport plaatsen op een stenen ondergrond? Geen probleem, de H-paalhouders van Wovar bieden uitkomst. Zorg ervoor dat tijdens het plaatsen van de paalhouder, uw tuinpaal circa 5 cm boven de grond blijft zweven. Hierdoor kan regenwater eenvoudig via de paal naar beneden glijden en is de kans op rottende palen kleiner. Plaats de H-paalhouder in de grond. Door de H-paalhouder iets in de grond te slaan blijft deze staan zonder dat u het moet vasthouden.

Voeg nu een zak snelcement toe. Dit zorgt ervoor dat de H-paalanker geen kant meer op kan. Nadat het snelcement is hard geworden plaatst u de 7x7 paal in de paalhouder. Bevestig de palen met onze ijzersterke verzinkte tapbouten M8 x 90 mm. Per paalhouder is het nodig 2 tapbouten per H-paalhouder mee te bestellen. Vergeet niet de juiste M8 sluitringen mee te bestellen. Voor dat u de tapbouten monteert is het nodig 9 mm gaten te boren in uw paal. Dit kan eenvoudig met onze hardhoutboor 9 mm. Boor de gaten op de juiste hoogtes door de tuinpaal vooraf in de h-paalhouder te plaatsen en de montage gaten af te tekenen met een potlood.

H paalanker 7x7 cm kopen

Bestel de hoogwaardige H-paalhouders van Wovar voor 7x7 cm palen. Profiteer van onze staffelkorting bij een afname van 4 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Is deze paalhouder niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier ons gehele assortiment paalhouders of paalhouders gepunt. Voor het maken van pergola's bieden wij ook handige pergola verbindingsstukken.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747476024
Barcode
8719747476024
Kenmerk
Extreem sterk
Kenmerk
Voor 7 x 7 cm palen
Materiaal
Thermisch Verzinkt Staal
Prijseenheid
Per stuk
Lengte
60 cm
Voordeel 1
Krachtige verankering van palen op stenen ondergrond
Voordeel 2
Hoogwaardig thermisch verzinkt staal
Veel gebruikt voor
Voor 7x7 cm palen
Veel gebruikt voor
Overkapping
Veel gebruikt voor
Carport
Aandrijving kop
7 x 7 x 60 cm
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht