Tijdens de bouwvak gewoon geopend!

Tuinschroeven RVS 410 4 x 50 mm Torx 20 met snijpunt - Doos 200 Stuks

  • 8719747470534
  • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
5 dozen
€ 65,50
6.09%
10 dozen
€ 122,50
12.19%

Waarom kiezen voor Tuinschroeven RVS 410 4 x 50 mm Torx 20 Doos 200 Stuks?

  • Top RVS 410 kwaliteit
  • Hout splijt niet dankzij de snijpunt
  • Extra grip door TX20 kop

Dit is de meeste verkochte schuttingschroef bij Wovar. De Wovar 4x50 mm tuinschroef RVS 410 is sterk en beschikt over een Torx 20 aandrijving. Dat is makkelijk verwerken.

Gehard en met snijpunt

De tuinschroeven van Wovar zijn gehard door een speciale warmte behandeling. Dit zorgt ervoor dat de schroeven niet afbreken tijdens het inschroeven. Voorboren bij naaldhout (bij hardhout wel aanbevolen) is verleden tijd dankzij de speciaal ontworpen snijpunt. Deze 4x50 mm tuinschroeven beschikken over een platverzonken kop. Onder deze kop zitten freesribben bevestigd. Hierdoor trekt de schroef hard in het hout wat leidt tot een prachtige afwerking. Tuinschroeven rvs 410 50 mm lang worden ontzettend veel gebruikt voor het vastschroeven van schutting planken. Schutting planken vanaf 1.8 cm dik schroeft u goed vast doordat de schroef voor minimaal 30 mm in de schuttingpaal wordt geschroefd.

Voor schuttingplanken monteren

De 4x50mm tuinschroeven van Wovar is universeel inzetbaar. Gebruik de tuinschroeven bijvoorbeeld bij het monteren van uw schutting. Planken van 18mm dik worden door de lengte van 50mm goed bevestigd aan de schuttingpalen. Door de schachtribben en het deeldraad worden de planken stevig aan de palen getrokken. Dit zorgt voor een strakke verbinding. Naast het monteren van schuttingplanken is deze schroef ook geschikt om van steigerhout tuinmeubels te maken of een pergola te bouwen.

Meebestellen

Bestel naast deze 4x50 mm RVS schuttingschroeven onze perfect passende torx 20 bits mee voor een optimale kracht overbrenging. Werkt u met hardhout, dan met 3.5 mm boor voorboren.

Niet geschikt voor

Let op, RVS 410 is niet geschikt voor looizuurhoudende houtsoorten zoals Garapa hardhout, Eikenhout, thermisch Ayous en Accoya hout. Kies dan onze gecoate schroeven.

Houtschroeven RVS 410 4 x 50 kopen

Ontdek de tuinschroeven van Wovar. Maak gebruik van onze bulkkorting en bestel 5 dozen a 200 stuks! Hoveniers, Bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals kortingen.

Is deze tuinschroef niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons hele assortiment tuinschroeven rvs. Gebruik voor het monteren van vlonderplanken altijd onze hoogwaardige vlonderschroeven RVS 410. Naast normale tuinschroeven levert Wovar ook zwarte tuinschroeven.

Deze tuinschroeven dienen ook als schuttingschroeven! Dit zijn speciale schroeven waar u schuttingplanken of schermen mee monteert. Bij Wovar vindt u een ruim assortiment!

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747470534
Barcode
8719747470534
Kenmerk
RVS410
Kenmerk
Snijpunt
Kenmerk
Voorzien van freesribben
Materiaal
RVS410
Aandrijving kop
Torx 20
Dikte
4.0 mm
Lengte
50 mm
Draad
Deeldraad
Punt
Snijpunt
Kleur
Grijs
Veel gebruikt voor
Het monteren van schuttingen
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Gebruik bij mijn klusbedrijf voortaan altijd deze schroeven, goede kwaliteit. Ziet er goed uit en de torx indruk is sterk.
Sterke torx indruk
Helemaal niks op aan te merken, fijne schroeven. Net zoals vorige bestellig alles dik in orde.
Fijne schroeven
mooi schroeven die sterk zijn. Gelijk meer bestelt
sterk
Fantastische schrieven om planken vadt te zetten in hardhouten psken. Voorboren was niet nodig. Ik had nog een doosje met andere rvs schroeven naar dat was niets vergeleken met deze. Echt een aanrader
Voorboren niet nodig
Geen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht