CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Betonboren SDS-plus

32 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Betonboren SDS-plus

Deze hamerboor klassiek beschikt over een SDS-plus aansluiting. Dit zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het boren in de hardste steensoorten en beton. Zelfs het boren van gaten in beton met kiezels is geen probleem voor deze klassieker! Hamerboren klassiek zijn te verdelen in 2 soorten. De hamerboren SDS-plus Klassiek met 2 snijkanten en de hamerboren SDS-plus met 4 snijkanten. Het verschil is dat u met hamerboren met 4 snijkanten mooiere ronde gaten boort. Daarnaast hebben hamerboren met 4 snijkanten een veel betere afvoer van boormeel. Dit is vooral van toepassing bij grotere boorgaten vanaf 10mm. 

Boren in beton

Voor het boren in een betonnen wand of vloer kunt u niet zonder een goede SDS betonboor. U kunt bij Wovar ,voor het boren in beton, kiezen voor een SDS betonboor met 2 snijkanten of een SDS boor met 4 snijkanten. Wij raden aan om voor harde tot zeer harde betonnen muren gebruik te maken van onze betonboren SDS-plus Premium, deze boren zijn van nóg hogere kwaliteit dan onze standaard SDS boren. Wilt u boren in gewapend beton, dan raden wij u aan om te kiezen voor een betonboor met 4 snijkanten, hiermee snijdt u zelfs door het wapeningsstaal van beton.

Video: Welke SDS betonboor heb ik nodig?

SDS betonboor kopen

Bestel uw hoogwaardige SDS-plus hamerboren voordelig bij Wovar. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account