• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Tijdelijke actie: gratis verzending vanaf €59,- in plaats van €79,-

Filters

Sorteren
Dikte
Lengte
Aandrijving kop
Draad
Voorraad
Prijs
tot

Houtdraadbouten Thermisch Verzinkt

Bent u op zoek naar extra sterke houtdraadbouten? Dan zijn de thermisch verzinkte houtdraadbouten van Wovar de juiste keuze voor u! Deze houtdraadbouten van Wovar zijn extra lang in een zinkbad ondergedompeld geweest, waardoor zij een dikkere zinklaag hebben dan onze standaard verzinkte houtdraadbouten. Hierdoor zijn deze houtdraadbouten zeer geschikt voor het maken van zwaar belaste constructies.

11 producten
Sorteren op voorraad
1-11 van de 11 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Houtdraadbouten hebben een zeskantkop en dient u met een dop-, moer- of steeksleutel vast te draaien. U vindt het passende gereedschap onder het kopje 'bijbehorende producten' bij iedere houtdraadbout of in onze categorie dop- en steeksleutels.

Daarnaast adviseren wij om altijd even voor te boren. Zo zorgt u ervoor dat de houtdraadbouten gemakkelijk en recht in het hout draaien. Voor M6 houtdraadbouten gebruikt u een hardhoutboor 4 mm en voor M8 houtdraadbouten een hardhoutboor 6 mm.

Tellerkopschroeven of houtdraadbouten gebruiken?

Is snelheid voor u een belangrijke factor tijdens het klussen? Maak dan gebruik van onze populaire tellerkopschroeven met torx aandrijving! Deze zijn door de torx aandrijving extra gripvast, waar ze sneller te verwerken zijn dan houtdraadbouten

Thermisch verzinkte houtdraadbouten bestellen

Bestel uw extra sterke thermisch verzinkte houtdraadbouten vandaag nog bij Wovar. En maak gebruik van onze staffelkorting door grotere aantallen in één keer te bestellen.

Groen- en bouwbedrijven, zoals klusbedrijven en hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel met een zakelijk account. Zo krijgen zakelijke klanten onder andere een vaste korting en een eigen contactpersoon. Meld u zich dus vandaag nog aan!

Zijn thermisch verzinkte houtdraadbouten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons volledig assortiment houtdraadbouten. Naast thermisch verzinkte houtdraadbouten levert Wovar ook verzinkte houtdraadbouten, houtdraadbouten van roestvast staal en zwarte houtdraadbouten!