CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Karabijnhaken RVS

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Karabijnhaken RVS

Karabijnhaken extreem zijn een mega universeel bevestigingsmateriaal. Ze zijn in eigenlijk alle denkbare situaties wel te gebruiken. Of u nu gaat werken met touwen, kettingen of ringen, de karabijnhaken zullen altijd in staat zijn deze materialen te voorzien van een sterke verbinding. Dit type karabijnhaak is gemaakt van RVS. RVS is een sterk materiaal, wat ook geschikt is voor gebruik in de open lucht. Zo zullen ze niet snel corroderen wanneer de haak veel en langdurig wordt blootgesteld aan water. Wanneer de haak gemaakt is van RVS A4, is deze tevens geschikt voor omgevingen welke rijk aan zout of chloor zijn. Denk hierbij dus aan zwembaden of kustgebieden.  

Wovar heeft een divers assortiment in karabijnhaken. De karabijnhaak is te verkrijgen is allemaal verschillende soorten en maten. Zo heeft Wovar naast karabijnhaken RVS ook karabijnhaken met zwarte coating, karabijnhaken verzinkt staal en karabijnhaken met schroefsluiting. Ook in de maten van de haken zitten veel mogelijkheden. Zo zijn er haken van 4 x 40 mm, 5 x 50 mm, 6 x 60 mm, 7 x 70 mm, 8 x 80 mm, 9 x 90 mm en 10 x 100 mm.

Bestel karabijnhaken roestvast staal

Wovar levert karabijnhaken van een hoge kwaliteit, tegen een altijd scherpe prijs. Profiteer ook van onze staffelkortingen, wanneer u groter inkoopt zult u een mooie korting krijgen op uw aankopen. Ook voor bijbehorende kettingen heeft Wovar verschillende alternatieven in het assortiment. Indien u een bedrijf heeft in de tuin- of klusbranche, biedt Wovar een aantal extra mogelijkheden om voordeel te krijgen. Zo kunt u een eigen contactpersoon, extra korting en speciale leveringen regelen in combinatie met een zakelijk account.