CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Tuinschroeven Verzinkt

23 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Tuinschroeven Verzinkt

Deze sterke verzinkte tuinschroeven voor buitengebruik hebben een extra diep gesneden Torx indruk. Zo heeft u minimale kans dat uw machine slipt tijdens het inschroeven. Torx aandrijving wordt aangeraden door professionals zoals timmermannen en bouwvakkers. Deze verzinkte tuinschroeven worden ook wel verzinkte houtschroeven genoemd. Hardlopers van deze schroeven voor buiten zijn de 4x30 mm voor het vastschroeven van L-vormige hoekjes aan tuinschermen en de 4x50 mm schroeven voor het monteren van schuttingplanken aan tuinpalen. Wovar lever deze L-vormige hoekjes in verzinkt staal, roestvast staal en in het zwart. Wilt u weten wat het verschil is met RVS schroeven voor buiten? Verzinkte buitenschroeven zijn altijd sterker dan RVS, wel kunnen deze na enkele jaren oxideren. Daarom worden verzinkte schroeven voor buitengebruik alleen bij naaldhout soorten zoals grenen en vuren gebruikt. Bij hardhout kan namelijk het oxideren voor zwarte vlekken zorgen. Voor het monteren van schuttingplanken worden onze schuttingschroeven aangeraden. Toch liever roestvrijstaal? Bekijk de pagina RVS tuinschroeven.

Tuinschroeven met Torx aandrijving

De 4 mm dikke tuinschroeven beschikken over een Torx 20 aandrijving, gebruik hiervoor een Torx Bit TX20. De 5 mm dikke tuinschroeven hebben een Torx 25 aandrijving, aan te draaien met een Torx Bit TX25. Bestel onze magnetische bithouder mee zodat de bits beter hechten aan uw gereedschap.

De verzinkte houtschroeven van Wovar beschikken over een platverzonken kop. Onder de kop zitten freesribben bevestigd. Deze zorgen voor een betere verzinking in het hout. Hierdoor krijgt u een prachtige afwerking. De handige snijpunt maakt voorboren in zachte houtsoorten overbodig. Als u werkt met hardhout raden wij onze RVS 410 tuinschroeven aan. In hardhout zit looizuur. Dit zuur tast verzinkte houtschroeven aan. Bij RVS 410 houtschroeven gebeurd dit niet. 

Wanneer kiezen voor verzinkte tuinschroeven?

Verzinkte houtschroeven kunnen iets oxideren na verloop van tijd, maar staan bekend als sterker te zijn dan RVS schroeven. Bij Wovar kunt u van deze verzinkte tuinschroeven, die geschikt zijn voor buiten, mooie houten tuinmeubelen maken. Ook kunt u met deze tuinschroeven een schutting bouwen. Wovar heeft naam gemaakt met de zeer sterke RVS 410 schroeven voor gebruik in de tuin. Deze oxideren niet en hebben dezelfde sterkte als verzinkte schroeven. Let op, verzinkte schroeven nooit voor vlonderplanken gebruiken. Kies voor terrasplanken altijd onze speciale RVS 410 vlonderschroeven. 

Deze gegalvaniseerde tuinschroeven zijn standaard gehard en hoogwaardig verzinkt in een zinkbad. Dit maakt afbreken tijdens het indraaien van de schroef bijna onmogelijk. De tuinschroeven zijn gehard door een speciale warmtebehandeling. Tijdens deze behandeling worden de tuinschroeven eerst extreem verhit en vervolgens snel gekoeld.

Bestellen van verzinkte schroeven voor buiten

U gaat buiten aan de slag en zoekt sterke schroeven die niet snel afknappen? Bestel de tuinschroeven verzinkt in dozen van 100 of 200 stuks. Profiteer van 5% korting en bestel 5 dozen. Wanneer u 10 dozen bestel krijgt u al 10% korting bij Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren met een zakelijk account van extra voordelen zoals kortingen.

Bekijk naast onze tuinschroeven ook onze populaire tellerkopschroeven, slotbouten en houtdraadbouten. Daarnaast zijn ook kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken, windhaken en musketonhaken onmisbaar in uw tuin!