CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Keilbouten doorsteekmontageKeilboutenBouten

Filters

Keilbouten doorsteekmontage

40 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Keilbouten doorsteekmontage

Deze Wovar keilbouten met doorsteekmontage zijn ideaal voor het verankeren van zwaar materiaal in beton. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van een balk aan een vol betonnen muur. Keilbouten met doorsteekmontage, ook wel doorsteekankers of klikkerbouten genoemd, hebben het voordeel dat ze op basis van doorsteekmontage bevestigt kunnen worden. Dit betekent dat u de keilbout na het voorboren gelijk door het te bevestigen materiaal in het beton slaat, waardoor u het te verankeren materiaal meteen bevestigt hebt.

Deze doorsteekankers zijn beschikbaar in de breedtematen M6, M8, M10 en M12. Het assortiment bevat zowel korte als lange keilbouten, de lengtematen variëren tussen de 60 tot 250 mm.

Let wel op: deze keilbouten kunnen alleen gebruikt worden in (vol) beton, gebruik bij montage in andere ondergronden onze keilbouten met voorsteekmontage.   

Het gebruik van deze keilbouten is zeer eenvoudig. Boor het te bevestigen materiaal en de betonnen ondergrond voor met een beton- of hamerboor. Zorg ervoor dat de diameter van de boor gelijk is aan de dikte van de keilbouten. Dit betekent dat er bij een M6 keilbout voorgeboord dient te worden met een boor van 6 mm dik. De diepte van het boorgat verschilt natuurlijk per keilbout en wordt bij iedere keilbout specifiek vernoemd.

Hoe bevestig ik een keilbout?

Sla vervolgens de keilbout door het materiaal in de betonnen ondergrond en tik deze goed aan met behulp van een eenvoudige moker. Draai vervolgens de meegeleverde moer met ring goed aan.
Door het inslaan van de keilbout en het aandraaien van de moer wordt de uitstekende kegel in de huls getrokken. Hierdoor zet de huls zich uit en klemt zich vast in het beton. Zo bent u verzekerd van een ijzersterkte bevestiging.

Heeft u een bouw-, klus- of hoveniersbedrijf? Maak dan snel een zakelijk account aan om te profiteren van extra voordeel zoals korting. Bent u opzoek naar een ander formaat keilbout? Bekijk dan ons gehele assortiment keilbouten.  

Zijn deze keilbouten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze keilbouten met oog of keilbouten met haak. Naast keilbouten levert Wovar ook sterke kozijnpluggen, kozijnschroeven en spanhulzen.