CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

EPDM Lijm

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

EPDM Lijm

Zoekt u een EPDM lijm van hoge kwaliteit? Bij Wovar bestelt u duurzame EPDM lijm welke bestand is tegen UV-straling, alle weersomstandigheden en natuurlijk tegen water. U kunt de EPDM lijm gebruiken op iedere soort EPDM folie. Zorg altijd voor een droog en vuilvrij oppervlak voor het beste resultaat. De lijm hecht goed en is blijvend elastisch, waardoor de lijm bij lichte bewegingen niet loslaat. 

U kunt de EPDM lijm in een koker van 290 ml eenvoudig aanbrengen met een kitspuit. Zo kunt u eenvoudig en geleidelijk de lijm aanbrengen op bijvoorbeeld uw dak. Meestal houdt men de kitspuit een beetje schuin tijdens het aanbrengen. U kunt de aanbrengtuit schuin afsnijden om het aanbrengen van de lijm dan nog beter te laten verlopen. 

Zoekt u een andere soort lijm? Naast EPDM lijm kunt u bij Wovar ook terecht voor steenlijm en houtlijm. Tevens kunt u bij ons terecht voor kit en purschuim. Bekijk bijvoorbeeld eens onze high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen verschillende materialen.