CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Multitool Zaagjes Dichte aansluiting

14 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Multitool Zaagjes Dichte aansluiting

Bent u op zoek naar multitool zaagjes met dichte aansluiting? Wovar heeft multitool zaagjes met dichte aansluiting in haar assortiment. Naast multitool zaagjes voor hout, metaal en kunststof, leveren wij ook andere multitool accessoires. Hierbij kunt u denken aan multitool schuur- en slijpmiddelen. Hiermee kunt u uw multitool ook gebruiken voor het verwijderen van bijvoorbeeld tegelvoegen of oude kitresten. Naast multitool zaagbladen met dichte aansluiting, leveren wij ook multitool zaagbladen met Starlock aansluiting en multitool zaagjes met universeel aansluiting. Zo zit er voor ieder wat wils tussen. Met de multitool zaagjes, ervaart u het gemak dat een multitool met zich meebrengt. Deze handige opzetstukjes kunt u gebruiken onder verschillende hoeken, maar ook in kleine ruimtes.

De dichte aansluiting is, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal gesloten aan de bovenkant. Deze heeft aan de binnenkant openingen, welke in uw multitool haken. Op deze manier heeft u een stevige aandrijving voor het zaagblad. Wovar multitool dichte aansluiting zaagjes vindt u in diverse soorten en maten. Het kleinste zaagblad is 28 millimeter breed, de grootste 68 mm breed.  

De multitool zaagjes dichte aansluiting zijn voor een beperkt aantal machines geschikt. Denk aan multitools van onder andere: Makita Wolfgang en Dremel. Om de zaagjes op uw multitool te plaatsen, neemt u het zaagblad erbij. Maak de klem van de multitool lus, plaats het zaagblad op de multitool. Na het aanbrengen kunt u de multitool vastklemmen, waardoor het zaagje vastzit. 

Dichte multitool zaagjes

Wovar dichte multitool zaagjes voor al uw werkzaamheden met hout, gipskarton en kunststof! Deze zaagjes zijn gemaakt van een hoogwaardig HCS High Carbon Steel. Een duurzaam product voor o.a Metabo en Makita multi tools. De geschrankte vertanding zorgt voor een fijne en eenvoudige zaagsnede die u op elke willekeurige plek kan inzetten!

Multitool zagen Dichte aansluiting

Heeft u een multitool van het merk Bosch, Makita of Metabo? Dan vindt u hierboven de multitool zaagjes met de juiste aansluiting voor uw multitool. Met bovenstaande multitool zagen heeft u voor vele materialen het juiste zaagblad. Zo kunt u met deze multitool zaagjes onder andere hout, metaal en kunststof zagen. Ook voor het snijden of schuren met een multitool leveren wij multitool accessoires.

Multitool zaagjes kopen

Zakelijke klanten kunnen bovendien gebruik maken van een zakelijk account om te profiteren van extra voordelen zoals korting. Zijn de zaagjes met dichte aansluiting niet helemaal wat u zoekt? Wij leveren ook zaagjes met starlock aansluiting en zaagbladen met universele aansluiting, deze vindt u in onze categorie multitool zaagbladen