CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Multitool Zaagjes Universeel aansluitingMultitool zaagjesGereedschap Accessoires

Filters

Multitool Zaagjes Universeel aansluiting

29 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Multitool Zaagjes Universeel aansluiting

Zoekt u naar multitool zaagjes met een universele aansluiting? Dan zit u bij Wovar zeker goed! Wovar heeft diverse multitool zaagjes met universeel aansluiting. Onze multitool zaagjes universeel aansluiting zijn geschikt voor veel verschillende materialen. Denk aan een multitool zaagje voor hout en plastic.

Ook de combinatie metaal en hout behoort tot de mogelijkheden. Deze multitool zaagjes met universeel aansluiting vindt u in verschillende afmetingen. Denk aan een fijner stuk van 20 mm breed, of juist een groot zaagje met een breedte van 68 mm.  

De multitoolzaagjes universeel aandrijving staan ook wel bekend als multitool zaagjes UN. Gebruik deze multitoolzaagjes samen met multitools van Bosch, Fein, Makita, Einhell, Ferm, Millwaukee, Metabo en Hitachi. Om de zaagjes op uw multitool te plaatsen, neemt u het zaagblad erbij. Maak de klem van de multitool lus, plaats het zaagblad op de multitool. Na het aanbrengen kunt u de multitool vastklemmen, waardoor het zaagje vastzit. 

Dewalt multitool zaagjes

Deze zaagjes zijn geschikt voor alle werkzaamheden met hout, gipskarton en kunsstof. Met de multitool zaagjes van Wovar kun je gemakkelijk materiaal insnijden op elke willekeurige plaats. De zaagjes zijn gemaakt van HCS High Carbon Steel en passen op een veelvoud van verschillende multi tools, onder andere de multi tool van Makita en Fein. De grove geschrankte vertanding van de zaagjes bedienen u van een multifunctionele aanpak! 

Multitool accessoires met universele aansluiting

Naast de multitool zaagbladen die geschikt zijn voor het zagen van materialen als hout, kunststof en metaal, leveren wij ook andere multitool accessoires. Denk hierbij aan multitool accessoires voor schuren en slijpen. Wij leveren schuurvoetjes voor multitools en bijbehorend schuurpapier. De schuurvoetjes zijn verkrijgbaar in vingervorm en in driehoeksvorm. Het bijbehorende schuurpapier voor deze accessoires is verkrijgbaar in de korrels 60 tot 240. Ook leveren wij multi tool accessoires voor het verwijderen van lijmresten, oude kitranden of accessoires voor uw multitool om beschadigde tegelvoegen te verwijderen. 

Multitool zaagjes kopen

Zakelijke klanten kunnen bovendien gebruik maken van een zakelijk account om te profiteren van extra voordelen zoals korting. Bent u op zoek naar andere aansluitingen? Bekijk dan al onze multitool zaagbladen zoals de multitool zaagjes starlock en multitool zaagjes dichte aansluiting