CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Nijptangen

4 producten

Nijptangen

Een nijptang, ook wel een knijptang genoemd, is gemaakt om spijkers uit hout te trekken, maar ook goed te gebruiken om bijvoorbeeld draad of spijkers door te knippen. De benen van de tang vrij lang, waardoor je veel kracht kunt zetten en de spijkers dus eenvoudig uit het hout kunt trekken. Verder heeft deze tang ook een relatief scherpe bek. Dat maakt deze tang ook geschikt om spijkers of draden door te knippen. Op deze pagina vindt u ook vlechttangen. Deze worden gebruikt binddraad te vlechten. Deze tang heeft u nodig als u bijvoorbeeld wapening gaat plaatsen. 

Zijn nijptangen niet helemaal wat u zoekt, neem dan gerust een kijkje bij onze combinatietangen, waterpomptangen, kniptangen of punttangen

Waar gebruik je een nijptang voor?

Om een spijker uit hout te trekken, klemt u de bek van de tang vast op de spijker en steunt u de tang op het oppervlak van het hout. Trek de tang vervolgens in een soort rollende beweging naar achteren, terwijl u de tang dichtknijpt. De lange benen van nijptangen creëren een hefboom waardoor veel kracht gezet kan worden en spijkers met weinig inspanning uit hout getrokken kunnen worden.

Nijptang kopen

Voor de beste A-merk knijptangen bent u bij Wovar op het juiste adres. Bent u op zoek naar ander handgereedschap? Kijk dan gerust even verder bij ons ruime assortiment aan handzagen, schroevendraaiers, dop- en steeksleutels, houtbewerking, meetgereedschap, veiligheidsgereedschap, gereedschapsets, tuingereedschap of stootijzers

Bouw- en klusbedrijven met een zakelijk account genieten bij Wovar van veel voordelen zoals de mogelijkheid tot spoedleveringen, een vaste korting op iedere bestelling en een handig orderoverzicht. Bent u ondernemer en wilt u ook van de vele voordelen profiteren? Maak dan vandaag nog gratis uw account aan!