CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Paalkappen RVSPaalhoedjesTuin

Filters

Paalkappen RVS

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Paalkappen RVS

Met een paalkap van RVS bent u verzekerd van een roest en corrosievrije paalkap. Omdat paalkappen regelmatig in aanraking komen met regenwater is het kiezen voor een RVS variant dus zeker een slimme keus. De kappen zorgen ervoor dat uw houten palen niet worden beschadigd en gaan rotten. Een paalkap zal op die manier de levensduur van uw houten palen dus verlengen. 

U kunt bij Wovar kiezen tussen pyramide en bolvormige RVS paalkappen. Zo kunt u de stijl van de paalkap mooi laten aansluiten bij de stijl van uw tuin of buitenplaats. De kappen zijn daarnaast in verschillende formaten verkrijgbaar, allen 1 mm groter dan de bestemde paal, zodat de kap er eenvoudig op gedrukt kan worden. U zet de kap eenvoudig vast met schroeven of spijkers. Gebruikt u die liever niet? Dan kunt u ook wat kit gebruiken om de kappen stevig vast te zetten.

Naast RVS paalornamenten kunt u bij Wovar ook kiezen uit verzinkte paalkappen en zwarte paalkappen. Alle soorten kunt u terugvinden in het totale assortiment paalkappen

Met RVS paalkappen weet u zeker dat deze corrosievrij zijn en dus niet gaan roesten. Zo blijven de kappen er dus altijd mooi strak uitzien. RVS paalkappen zijn bij Wovar in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Zo kiest u tussen de strakke pyramidevorm en de chique bolvorm. De kappen verschillen in maat en zijn dus geschikt voor 7 x 7 cm palen tot 14.5 x 14.5 cm palen. Zo is er voor elke houten paal wel een passende RVS paalkap te vinden.

Paalkap RVS bevestigen

De vierkante paalkappen zijn eenvoudig op houten palen te bevestigen. U kunt ervoor kiezen om de ornamenten vast te schroeven. Boor het hout dan allereerst even voor met een hardhoutboortje. Deze kunt u direct meebestellen uit het assortiment hardhoutboortjes. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de ornamenten vast te spijkeren. Gebruikt u liever geen schroeven of spijkers? Dan kunt u het paalornament ook met een beetje kit vastzetten. Breng de kit helemaal rondom aan de binnenkant van het ornament aan en druk deze op de houten paal. 

Paalkappen roestvrij kopen

Koop uw roestvrije paalkappen nu voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van 10 stuks profiteert u al van staffelkorting. Zo voorziet u voordelig meerdere houten palen van dezelfde paalornamenten. Heeft u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting, krijg een vast contactpersoon en ontvang een handig besteloverzicht.

Zoekt u een andere vorm paalornament of een ander soort materiaal? Bij Wovar kunt u ook terecht voor paalkappen verzinkt en paalkappen zwart. Al deze soorten vindt u in ons assortiment paalkappen