CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Plakspanen en lijmkammen

7 producten

Plakspanen en lijmkammen

Op deze pagina kunt allerlei soorten plakspanen en lijmkammen vinden. Een plakspaan of een lijmkam kan niet ontbreken tijdens het plaatsen van tegels. Hiermee brengt u de lijm aan en smeert u de lijm uit op de muur of de vloer. Dit is een belangrijk onderdeel van het tegelzetten. Op ieder gedeelte van de muur moet namelijk de goede hoeveelheid lijm zitten en deze laag moet dus ook overal precies even dik zijn. De plakspanen en lijmkammen van Wovar zijn allemaal van goede kwaliteit en ook nog eens verkrijgbaar voor een scherpe prijs!

Bij het plaatsen van tegels raden we ook aan om gebruik te maken van tegelkruisjes en wiggen

Welke lijmkam moet ik gebruiken?

Welke lijmkam of plakspaan u moet gebruiken hangt niet alleen af van persoonlijke voorkeur, maar ook welke tegels u gaat plaatsen. Voor kleinere wandtegels tot ongeveer 20 × 25 cm is een vertanding van 6 mm de beste optie. Bij grotere wandtegels raden wij aan te kiezen voor een vertanding van 8 mm. De plakspaan met 10 mm vertanding is de beste optie voor vloertegels tot 50 × 50 cm. Voor hele kleine tegels zoals mozaïektegels is 3 of 4 mm vertanding de beste optie. 

Tegelgereedschap kopen

Als u op zoek bent naar goed gereedschap om uw tegels te plaatsen zit u bij Wovar altijd goed. Wij doen er alles aan om u het juiste materiaal aan te kunnen bieden voor een mooi getegelde vloer of wand. Bestel daarom altijd uw plakspanen en lijmkammen bij Wovar voor een scherpe prijs!

Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de bouw- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting op ons hele assortiment, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Bedrijven of particulieren die meerdere lijmkammen of plakspanen nodig hebben profiteren ook nog eens van aantrekkelijke staffelkortingen. 

Heeft u nog ander gereedschap nodig? Bekijk dan eens ons andere handgereedschap en onze kit accessoires. Deze zijn ook super handig bij het zetten van nieuwe tegels!