• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Purschuim Flexibel 750 ML - Per Stuk

€ 14,99
€ 8,10
€ 6,69 excl. BTW
Niet bestelbaar

Waarom kiezen voor Purschuim Flexibel 750 ML - Per Stuk?

  • Extra sterke kleefkracht
  • Kan bewegingen opvangen
  • Sluit luchtlekken af, lucht en damp dicht

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720574791990
Barcode
8720574791990
Kenmerk
Isolatieschuim
Kenmerk
Snelverhardend
Kenmerk
Flexibele schuimlaag
Materiaal
Purschuim
Prijseenheid
Per koker 750 ml
Kleur
Cremé
Voordeel 1
Extra sterke kleefkracht
Voordeel 2
Kan bewegingen opvangen
Voordeel 3
Sluit luchtlekken af, lucht en damp dicht
Voordeel 4
Hoge schuimopbrengst (ca. 45 liter)
Veel gebruikt voor
Vullen van holle ruimtes
Veel gebruikt voor
Afdichten van openingen
Veel gebruikt voor
Lijmtoepassing
Veel gebruikt voor
Hout, metaal, glas, metselwerk, beton en meeste kunststoffen

Purschuim Flexibel 750 ML - Per Stuk

Zoekt u purschuim, maar heeft u ook behoefte aan flexibiliteit? Wovar heeft deze speciale flexibele purschuim, welke in staat is bewegingen op te vangen. Met purschuim kunt u gemakkelijk isoleren of holle ruimtes opvullen. Purschuim wordt veel gebruikt in de bouw van huizen bijvoorbeeld. Het is inzetbaar voor veel verschillende materialen en krijgt snel vorm. Deze fles van 750 ml kan uitzetten tot een totaal van circa 45 liter purschuim. Purschuim is razend snel uitzettend isolatiemateriaal, welke snel uithardt. 

Let op: Vanaf 24 augustus 2023 dienen alle professionele en indistruele gebruikers opgeleid en gecertificeerd te zijn voor het gebruik van de producten zodat veiligheid is gegarandeerd.

Snel uitzettend isolateschuim

Purschuim is een snel uitzettend isolateschuim, welke erg populair is in de huizenbouw. Dit komt doordat het schuim gemakkelijk aan kan worden gebracht, zelfs in kieren, gaten of andere holle ruimtes. Het schuim zet zich in een enorme vaart om in een isolerende schuimlaag, met een uitharding welke vrijwel direct is. Ook voor het lijmen of monteren van panelen kunt u deze purschuim gebruiken

Wanneer u met purschuim werkt, is het belangrijk om een goede voorbereiding te doen. Zorg ervoor dat u een goed purpistool gebruikt voor een goede applicatie. Wanneer u corrigerend werkt, dus in een bestaand huis, kan het handig zijn om de materialen er omheen af te plakken met een bouwfolie of zijl. Mocht u knoeien met purschuim, is het zaak dit zo snel mogelijk te verwijderen. Gebruik hiervoor een purschuim verwijderaar. Mocht het de eerste keer zijn dat u purschuim gebruikt, kan het handig zijn om dit kort te testen op een stuk karton. Het schuim komt namelijk in rap tempo uit de spuit en zet zich ook extreem snel uit. De purschuim kan gebruikt worden voor het afdichten van hout, metaal, glas, metselwerk, beton en de meeste kunststoffen. Het zorgt voor een luchtdichte afwerking.

Purschuim 750 ml Kopen?

Gebruikt u vaker purschuim? Bestel dan meer dan meerdere flessen isolatieschuim en profiteer van onze kortingen. Wovar purschuim is altijd scherp geprijst, dus een goede deal. Zakelijke klanten krijgen extra voordeel met een zakelijk account, bijvoorbeeld extra korting voor bouwbedrijven.

Vergeet bij uw bestelling niet een kitpistool, plamuurmes en zijl aan te schaffen, zodat u het complete pakket heeft.

Is deze puschuim niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze high tack kit. Hiermee maakt u binnen een paar seconden een oersterke verbinding tussen de meeste materialen. Of neem eens een kijkje bij ons volledige assortiment lijmen en kitten. Naast purschuim leveren wij onder andere ook houtlijmsteenlijmkit en secondelijm.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren