CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Retro Deurklinken

10 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Retro Deurklinken

Voor een klassieke en stijlvolle uitstraling van uw deuren, kiest u voor retro deurbeslag op rozet. Door het klassieke uiterlijk van deze deurklinken geeft u eenvoudig een zeer uitgesproken en stijlvolle look aan uw interieur. Deurklinken zijn een vaak onderschatte toevoeging voor uw interieur stijl, echter zijn deurkrukken een zeer belangrijk object om uw eigen stijl door te voeren voor heel uw woning. Retro deurklinken kenmerkt zich door de klassieke uitstraling en vaak de combinatie van zwart ton-model gevormde handgreep samen met luxe nikkel of RVS basis materiaal. Retro deurbeslag is volledig in stijl met de populieren jaren 30 deurbeslag wat inmiddels zeer populair is.

Retro deurbeslag en de benodigde rozetten leveren wij in heel Nederland en België. Wilt u onze volledige collectie bekijken? Bezoek dan de pagina met ons complete aanbod deurklinken en deurbeslag

Door de opkomst van retro deurklinken zien we steeds meer een verschuiving in de aanhoudende trend van het deurbeslag zwart naar deze relatief nieuwe trend: Retro deurkrukken. Breng uw woning terug naar de jaren 30 met ons retro deurbeslag, dit wordt volgens trendwatchers ongetwijfeld dé woontrend van de komende jaren. Met retro deurklinken spreekt u namelijk zowel de klassieke als nostalgische sfeer aan in uw woning. Dit komt met name goed tot zijn recht in relatief oude huizen zoals oude grachtenpanden.

Deurbeslag Amsterdamse School

Het nostalgische deurbeslag wordt met name veel gebruikt in de bouwstijl: Amsterdamse School. Deze bouwstijl wordt vaak toegepast in grote herenhuizen, grachtenpanden en woningen met een hoog plafond. 

Denk los van uw deurklinken en sleutelrozetten ook aan uw badkamer en toiletdeuren. Hiervoor vindt u in ons assortiment wc-deurbeslag een overzicht met dezelfde lijn aan jaren 30 deurbeslag. Deze woontrend is zelfs verkrijgbaar in varianten op een deurschild, niet geheel een klassieke look, maar wel een passende mix tussen 2 bouwstijlen. Retro deurbeslag op schild treft u aan in onze selectie retro deurbeslag met schild.  

Retro deurbeslag voor binnendeur

Ons retro deurbeslag voldoet geheel aan een andere trend van de laatste jaren, namelijk de “organische vormen” welke we steeds meer terug zien in het interieur. Deze trend blijft niet bij het interieur maar zien we ook doorontwikkelen in het deurbeslag, de scherpe randen verdwijnen steeds meer. Een deurkruk ton model heeft ook de ronde organische vormen welke dus zo populair zijn. Door de zwarte ebbenhout handgreep heeft u bovendien een mooie contrasterende kleur te pakken welke perfect matcht met het mat of glanzend nikkel.

Combineer uw nikkel deurklinken met onze passende deurrozetten om ook uw sleutelgaten mooi af te werken. Dit zal zorgen voor een mooie eenheid in uw interieur wat veel rust met zich meebrengt. Wat daarnaast ook erg populair is in een jaren 30 woning zijn suite deuren, vaak voorzien van deuren met glas in lood. Ook voor diverse soorten schuifdeursystemen en complete glazen schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres, zo geeft u uw interieur in een handomdraai een jaren 30 look.

Retro deurklink bestellen

Voor een klassieke uitstraling van uw binnendeuren kies u dus ons retro deurbeslag. Creëer een prachtige, haast nostalgische uitstraling van uw deuren door te kiezen voor prachtige klassieke deurkrukken van Wovar. Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een zakelijk account, hiermee profiteren dergelijke bedrijven van een vaste zakelijke korting en een handig orderoverzicht. Met een account is het kopen van deurbeslag met korting mogelijk voor bijvoorbeeld aannemers, klussenbedrijven en timmerfabrieken.