CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Retro Deurbeslag met schildDeurbeslag op schildDeurbeslag

Filters

Retro Deurbeslag met schild

14 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Retro Deurbeslag met schild

Bent u op zoek naar prachtig retro deurbeslag wat u helemaal terug brengt in de jaren 30? Kies dan voor zogenaamd retro deurbeslag van Wovar. Jaren 30 deurbeslag kenmerkt zich door de opvallende ton-model handgreep die zorgt voor een prachtige organische vorm van uw deurklink. Door de combinatie met ofwel nikkel ofwel hoogwaardig RVS ontstaan deze prachtige deurklinken. De ton-model handgrepen hebben een authentieke houtfeeling en geven uw deuren een elegante en luxe uitstraling. Retro deurbeslag op schild is juist specifiek voor de meer opvallende deurkrukken, waar de retro deurklinken een subtielere uitstraling hebben.

Retro deurbeslag en de benodigde rozetten leveren wij in heel Nederland en België. Wilt u onze volledige collectie bekijken? Bezoek dan de pagina met ons complete aanbod deurklinken en deurbeslag.

Retro Deurbeslag met schild is een perfecte manier om een unieke en klassieke uitstraling aan uw interieur te geven. Kiest u voor deurbeslag op schild? Meet dan voorafgaand goed op wat de steekmaat van uw deurslot is. Dit is de hart-op-hart afstand tussen de deurklink en het cilinderslot of sleutelgat van het deurslot. Deze afstand in millimeters noemen we de steekmaat van een insteekslot en die is voor deurbeslag op schild essentieel om te zorgen voor een goed passend deurbeslag voor uw binnendeuren. De steekmaat vindt u terug in de titel van het product of u maakt gebruik van onze handige filteropties in deze categorie. 

Deurbeslag met schild

Deurbeslag op schild kennen we in verschillende modellen en series. Wovar is officiële dealer van het A-merk Lavuzo waarbij wij uitsluitend kiezen voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Heeft u een mooie deurklink op schild gevonden? Vergeet dan niet om ook het juiste, bijpassende wc-deurbeslag mee te bestellen uit dezelfde serie, hiermee maakt u uw interieur compleet en heeft u op elke deur eenzelfde deurkruk wat zorgt voor een rustige uitstraling van uw woning. Retro deurbeslag wordt vooral veel gekozen in de industriële en klassieke interieurs welke natuurlijke perfect aansluit met de populaire Amsterdamse school woonstijl.

Retro deurklink op schild kopen

Deurbeslag op schild bestelt u bij Wovar voor de laagste prijs! Door onze ruime voorraad deurbeslag lukt het om deurkrukken op schild vaak al de volgende dag te leveren. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account.  

Is deurbeslag op schild niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan al onze deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere ook deurbeslag op rozet, wc deurbeslag en losse deurklinken. Naast deurbeslag zien we ook een stijgende vraag naar onze schuifdeursystemen.

Wilt u liever compleet beslag kopen inclusief slot? Ga dan voor onze complete deurbeslag sets!