CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Rolschuiven

7 producten

Rolschuiven

Heeft u een degelijke grendel nodig voor uw tuinpoort? Dan is de rolschuif een zeer geschikte optie. Een rolschuif wordt ook wel poortschuif of vlakke plaatgrendel genoemd. Een rolschuif is universeel, dit wil zeggen dat de draairichting van uw tuinpoort of tuinhek niet uitmaakt. De rolschuiven van Wovar zijn niet voorzien van slotoog, hierdoor kan de poort niet op slot worden gezet met de rolschuif. Toch op zoek naar een ander soort grendel voor uw inritpoort? Neem een kijkje bij onze volledige assortiment grendels

Rolschuif monteren

Doordat de vlakke poortschuif universeel is, is de montage zeer gemakkelijk. De poortschuiven hebben in totaal 8 schroefgaten, we raden aan om gebruik te maken van onze verzinkte voldraadschroeven van 4 mm dik. Deze schroeven zijn zeer geschikt voor het monteren van staal op hout. In het geval dat u hardhout gebruik moet u de gaten even voorboren met een hardhoutboor 3 mm. Let er uiteraard wel op dat de afstand tussen de paal met het sluitstukje en het hek waar de schuif op gemonteerd wordt niet te groot is. Zorg ervoor dat deze afstand zo'n 5 - 10 mm is. Wilt u nog meer informatie en een visuele uitleg? Bekijk dan onderstaande video. In de video wordt er een boerenklinkstel gemonteerd, het stappenplan voor het installeren van een rolschuif is echter vrijwel hetzelfde.

Rolschuiven bestellen

Bestel rolschuiven nu bij Wovar voor een zeer aantrekkelijke prijs! Met een bestelling van meer dan 5 of 10 stuks grendels krijgt u al prachtige staffelkorting. Ondernemers met bedrijven in de bouw-en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Zakelijke klanten krijgen extra zakelijke korting. Dus log in op onze website, of maak een account aan om te profiteren van voordeel!