• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Tijdelijke actie: gratis verzending vanaf €59,- in plaats van €79,-

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Aandrijving kop
Kopvorm
Gehard
Draad
Punt
Voorraad
Prijs
tot

Schroeven Lariks Hout

Bent u op zoek naar schroeven voor uw larikshout? Bij Wovar heeft u veel keuze in schroeven voor lariks hout. Wovar is namelijk gespecialiseerd in schroeven en ijzerwaren, ook voor larikshout. Wanneer u met Larikshout gaat werken, heeft u sterke schroeven nodig. Lariks bevat geen looizuren in het hout. Looizuren zijn sappen in het hout met een hoge zuurgraad. Deze zuren zullen uw schroeven aantasten, wat nadelige gevolgen heeft voor uw constructie. Hierdoor kunnen zwarte vlekken in het houtoppervlak ontstaan. Ook zal de schroef zijn kracht verliezen, wat leidt tot het sneller afbreken van de schroef. Een aangetaste schroef zal ook veel sneller roestvorming vertonen. Om al deze problemen voor te zijn, hoeft u alleen de juiste schroef te gebruiken. Voor Lariks hout is dit effect minder sterk, maar raden wij wel aan sterke verzinkte of rvs-schroeven te gebruiken. Zo kunt u lang genieten van uw constructie en heeft u geen zorgen over roest, afbrekende schroeven of zwarte vlekken in het hout. 

Voor Lariks schroeven kijkt u op onze pagina's met tuinschroeven, tellerkopschroeven en vlonderschroeven. Heeft u liever een zwarte schroefkop? Kies dan voor onze potdekselschroeven

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Welke schroeven lariks?

Voor larikshout maakt u gebruik van sterke schroeven. Een sterke schroef houdt uw hout stevig bij elkaar. Larikshout is geen looizuurhoudende houtsoort, dus heeft u geen speciale coating nodig. Voor een stevige constructie waarvan u lang wilt genieten zijn terke verzinkte schroeven of RVS-schroeven aan te raden. Met kwaliteitsschroeven blijven uw lariks hout planken en lariks hout palen zo mooi als de dag dat u ze kocht. 

Schroeven voor larikshout

Larikshout is een prachtige houtsoort welke in veel tuinen gebruikt wordt. De mooie geelbruine of rozeachtige kleur is typerend voor larikshout. Voor deze houtsoort maakt u gebruik van sterke schroeven. Hardhout bevat meestal looizuren, echter is larikshout een zachte houtsoort. Hierdoor is lariks hout vrij van looizuren, waardoor u geen speciale coating op uw schroeven nodig heeft. Een goede constuctie gaat een stuk langer mee wanneer u een goed bevestigingsmiddel gebruikt. Met de Wovar verzinkte schroeven en rvs schroeven voorkomt u problemen met larikshout. Voor Siberisch Larix heeft Wovar ook speciale geel gecoate schroeven. Deze schroeven vallen mooi weg bij de geelbruine kleur van het Larix hout. 

Schroeven lariks hout balken

Zoekt u naar speciale schroeven voor uw lariks hout balken? Bij Wovar zit u dan helemaal goed! Wovar heeft diverse extra lange schroeven met brede kop, speciaal gemaakt voor balken en andere zwaar hout. Deze tellerkopschroeven zijn verkrijgbaar met speciale coating tegen looizuren, maar ook in geel en grijs verzinkt variant. Dit maakt de lange schroeven perfect voor gebruik met lariks hout.