• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Dikte
Lengte
Aandrijving kop
Draad
Punt
Voorraad
Prijs
tot

Potdekselschroeven

U zoekt sterke schroeven voor het monteren van uw potdekselplanken? Wovar levert geharde RVS 410 potdeksel schroeven die zonder problemen de zwaarste potdekselplanken bevestigen. De potdekselschroeven van Wovar worden geleverd met een dikte van 5.0 mm. De lengtes variëren van 40 tot en met 80 mm. Potdekselschroeven worden ook wel gevelschroeven of tuinschroeven RVS 410 genoemd. Voor alle verzinkte, rvs en zwarte schroeven voor potdekselplanken geldt bijna altijd; vandaag besteld, morgen in huis!

Wovar levert gevelschroeven kleurloos en in het zwart (ral 9005). Dankzij de freesribben onder de kleine kop verzinken deze schroeven mooi waardoor ze nauwelijks opvallen. 

Liever RVS 410 schroeven zonder zwarte kop? Bekijk dan ook onze tuinschroeven RVS.

12 producten
Sorteren op voorraad
1-12 van de 12 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Veelgestelde vragen

Potdekselschroeven zijn ideale schroeven om potdekselplanken mee te monteren. Potdekselplanken zijn zeer populair in het zwart, vandaar dat de potdekselschroeven van Wovar ook met een zwarte kop verkrijgbaar zijn. Op deze manier zijn de schroeven minder zichtbaar. Door de torx indruk kunt u de schroeven zeer stevig bevestigen. De schroeven zijn gemaakt van RVS, waardoor vocht geen invloed heeft en de schroeven niet zullen gaan roesten. 

Potdekselschroeven worden veel gebruikt om Zweeds rabat mee te monteren, maar zijn ook zeer geschikt voor andere houten constructies. De schroeven zijn namelijk voorzien van een snijpunt, waardoor het hout bij het indraaien niet zal splijten. Voorboren in zachthout is daardoor overbodig. Voorboren in hardhout wordt wel aangeraden. U draait de schroeven makkelijk aan met een torx bit. De benodigde lengte van de schroef hangt af van de dikte van het te bevestigen materiaal. 

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Potdekselschroeven RVS 410

De potdekselschroeven van Wovar zijn gemaakt van RVS 410 staal. Deze ijzersterke staalsoort is net zo sterk als verzinkte schroeven en oxideren niet. Schroeven van RVS A2 staal zijn veel zachter en kunnen simpelweg de werking van gevelplanken en potdekselplanken niet aan.

De zwarte RVS 410 potdeksel schroeven beschikken over een zwart gecoate kop. Deze kop is zeer slijtvast en heeft een uitstekende hechting. Om de kop van de gevelschroef niet te beschadigen raden we aan altijd Wovar Torx bits te gebruiken. Deze hebben een perfecte passing op Wovar potdeksel schroeven.

Potdekselschroeven met snijpunt

Door de vlijmscherpe snijpunt is voorboren bij onze RVS 410 gevelschroeven geen noodzaak. Het vergemakkelijkt de montage wel en zorgt voor een nettere afwerking. Gevelschroeven 4 mm dik boort u voor met een hardhoutboor 3.0 mm dik en 5 mm dikke gevelschroeven met een 3.5 mm hardhout boortje.

Bestel de ijzersterke potdeksel schroeven RVS 410 van Wovar. De freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroef prachtig verzinkt in het hout. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. U bent voor kleine ijzerwaren voor in de tuin zoals karabijnhaken, windhaken en musketonhaken ook bij Wovar aan het juiste adres!

Zie naast onze RVS 410 schroeven ook onze verzinkte tuinschroeven en zwart verzinkte schroeven. Naast schroeven levert Wovar ook slotbouten, houtdraadbouten en tellerkopschroeven.

Jesse vertelt meer over de potdekselschroeven in de onderstaande video: