CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 69 euro

Filters

Slijpschijf tegels

1 producten

Slijpschijf tegels

Wanneer u op zoek bent naar slijpschijven voor tegels, dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Zoals de naam al zegt, gebruikt u deze diamantschijf voor het slijpen van tegels. Ook voor het slijpen van andere keramische materialen en natuursteen zijn deze diamantschijven geschikt. De tegelzaagbladen van Wovar zijn leverbaar in verschillende maten.

Voor het slijpen van beton, gewapend beton, baksteen of of andere metselwerken kunt u onze diamantzaagbladen gebruiken, deze vindt u in onze volledige categorie slijpschijven, hier vindt u ook onze doorslijpschijven voor metaal en RVS. 

Tegels snijden met slijpschijf

Voor het snijden van tegels kunt u gebruik maken van de slijpschijven voor tegels van Wovar. Door de gesloten snijrand van de tegel slijpschijf kunt u zeer nauwkeurig snijden en krijgt u mooie tegelranden. Zorg er bij het snijden van tegels met een slijpschijf voor dat u uw slijpschijf goed koelt. Dit kunt u doen door middel van water. 

Tegels snijden zonder tegelsnijder

Wanneer u niet in het bezit bent van een tegelsnijder, maar wel beschikt over een haakse slijper of slijptol, dan is het slijpen van tegels een koud kunstje. Door gebruikt te maken van een diamantschijf die specifiek geschikt is voor het snijden van tegels, kunt u met uw haakse slijper deze klus ook klaren. U wilt uw tegelranden natuurlijk netjes afgewerkt hebben, hiervoor gebruikt u een tegel slijpschijf met een gesloten snijrand. Door de gesloten snijrand kunt u zeer zuiver snijden. 

Slijpschijf tegels kopen

Bestel u slijpschijf voor tegels vlot en voordelig bij Wovar. Wanneer u meerdere tegel slijpschijven in een keer besteld, kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Bent u zakelijke klant, dan nodigen wij u uit om een zakelijk account bij ons te openen. Hiermee koopt u niet alleen diamantschijf voordelig, maar profiteert u van een vaste zakelijke korting op ons gehele assortiment.

Uiteraard is het van belang dat u zichzelf en anderen goed beschermd tijdens het werken met een tegel slijpschijf, neem daarom ook een een kijkje bij onze persoonlijke beschermingsmiddelen, hier vindt u onder andere veiligheidsbrillen en gehoorbescherming