CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Slotbouten M10

38 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Slotbouten M10

U bent opzoek naar slotbouten M10 in verzinkt staal of rvs? Wovar levert hoogwaardige M10 slotbouten voor de laagste prijs. Slotbouten M10 worden altijd compleet geleverd met moer en ring. Slotbouten worden ook wel houtbouten genoemd. Lengtes van de verzinkte slotbouten M10 variëren van 50 tot wel 300 mm. RVS slotbouten M10 zijn er in iets mindere varianten. Namelijk van 60 mm tot en met 150 mm. Het grote verschil tussen verzinkte slotbouten M10 en roestvast stalen slotbouten is dat verzinkte slotbouten m10 kunnen oxideren. RVS slotbouten m10 doen dit niet. M10 staat voor de dikte van de slotbout en houd in dat de slotbouten 1 cm dik zijn.

Zie naast onze slotbouen M10 al onze slotbouten verzinkt of slotbouten rvs.

De staalsoort is niet alleen het verschil tussen verzinkte en rvs slotbouten. Slotbouten rvs m10 zijn namelijk volledig voorzien van schroefdraad en verzinkte slotbouten m10 maar voor een deel. De lengte van het schroefdraad staat bij Wovar op de afbeelding aangegeven. Zo kunt u precies zien wat de minimale dikte moet zijn van het te bevestigen materiaal.

Slotbouten M10 monteren

Iedere slotbout M10 beschikt over een mooie halfronde kop met daaronder een vierkant gedeelte. Door een tik te geven met een rubberen hamer op de kop klemt dit vierkante gedeelte in het hout. Hierdoor draait de bout niet mee bij het aandraaien van de moer. Moeren voor M10 slotbouten dienen te worden aangedraait met een 17 mm steek-, dop- of ringsleutel. Deze slotbouten boort u voor met een slangenboor 11 mm of hardhoutboor 11 mm dik.

Slotbouten M10 bestellen

Bestel slotbouten M10 voor de laagste prijs bij Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel bij het aanmelden voor een zakelijk account.