Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Staartgrendels

Wovar levert hoogwaardige staartgrendels voor een betaalbare prijs. Zo leveren wij onder andere blauw verzinkt staartgrendels, geel verzinkte staartgrendels, zwarte gecoate staartgrendels en meer. De staartgrendels zijn te koop per stuk. Als u van dezelfde soort meer 10 stuks of meer besteld profiteert u van onze staffelkorting. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode.

Een staartgrendel is bedoelt om bijvoorbeeld uw schuttingdeur aan de bovenkant te vergrendelen. Wij raden dan ook aan om naast uw ijzeren staartgrendel, ook een bijpassende grondgrendel mee te bestellen. Zo kunt u uw deur zowel aan de boven- als onderkant verankeren en voorkomt u een klapperende deur.

Ontdek online schroevengroothandel Wovar, bekend van de slogan: Wovar bevestigt het keer op keer. Snelle bezorging in de hele Benelux van schroeven en ijzerwaren.

Met de staartgrendels van Wovar vergrendeld u eenvoudig een deur of poort. De deur of poort wordt gesloten doordat de staartgrendel zich in de grond verankert. Maak bijvoorbeeld met onze zwarte staartgrendels uw landelijke uitstraling van zwart deurbeslag af. Of kies voor de oerdegelijke grijs verzinkte staartgrendels. Voor deuren met een geel deurbeslag gaat u natuurlijk voor de geel verzinkte staartgrendels.

Staartgrendels bestellen

Bestel de hoogwaardige staartgrendels van Wovar. Wovar levert staartgrendels in veel verschillende soorten en maten voor de laagste prijs. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.