CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Staartgrendels

7 producten

Staartgrendels

Wovar levert hoogwaardige staartgrendels voor een betaalbare prijs. Zo leveren wij onder andere blauw verzinkt staartgrendels, geel verzinkte staartgrendels, zwarte gecoate staartgrendels en meer. De staartgrendels zijn te koop per stuk. Als u van dezelfde soort meer 10 stuks of meer besteld profiteert u van onze staffelkorting. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode.

Een staartgrendel is bedoeld om bijvoorbeeld uw schuttingdeur aan de bovenkant te vergrendelen. Wij raden dan ook aan om naast uw ijzeren staartgrendel, ook een bijpassende grondgrendel mee te bestellen. Zo kunt u uw deur zowel aan de boven- als onderkant verankeren en voorkomt u een klapperende deur.

Ontdek online schroevengroothandel Wovar, bekend van de slogan: Wovar bevestigt het keer op keer. Snelle bezorging in de hele Benelux van schroeven en ijzerwaren. 

Staartgrendel verzinkt

De staartgrendels van Wovar zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, hierdoor zijn de grendels extra sterk en zijn ze niet kapot te krijgen. We bieden ook verzinkte staartgrendels met zwarte poedercoating. Deze coating is slijtvast en beschermt het metaal tegen roest.

Staartgrendel lang

Met de staartgrendels van Wovar vergrendeld u eenvoudig een deur of poort. De deur of poort wordt gesloten doordat de staartgrendel zich in de grond verankert. Maak bijvoorbeeld met onze zwarte staartgrendels uw landelijke uitstraling van zwart deurbeslag af. Of kies voor de oerdegelijke grijs verzinkte staartgrendels. Voor deuren met een geel deurbeslag gaat u natuurlijk voor de geel verzinkte staartgrendels. Voor de montage van uw staartgrendels, kiest u natuurlijk uit één van onze schroeven. Denk aan onze tuinschroeven, maar ook gecoate schroeven bij hardhout.

Staartgrendels kopen

Bestel de hoogwaardige staartgrendels van Wovar voor scherpe prijzen! Met een bestelling van meer dan 5 stuks staartgrendels krijgt u al staffelkorting! Ondernemers met bedrijven in de bouw-en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Onze zakelijke klanten krijgen een persoonlijke zakelijke kortingscode die geldig is voor het gehele assortiment. Dus log in op onze website, of maak een account aan om te profiteren van voordeel!