CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
GrondgrendelsGrendelsHeksluitingen

Filters

Grondgrendels

5 producten

Grondgrendels

U gaat een degelijke inritpoort of poortdeur maken in de tuin? Wovar levert grondgrendels in vele soorten en maten. Zo leveren wij gegalvaniseerde grondgrendels, geel verzinkte grondgrendels, thermische verzinkte grondgrendels en zwarte grondgrendels. Hiermee verankert u uw deur in de grond zodat deze niet open of dicht waait. Kortom voor iedere poort een geschikte ijzeren grondgrendel.

Bestel meteen een bijpassende staartgrendel van verzinkt staal voor de bovenkant van uw deur mee. U bestelt de grondgrendels bij Wovar eenvoudig per stuk voor een aantrekkelijke prijs! Wovar is uw online ijzerwarenshop met bezorging in de gehele Benelux. 

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account

Grondgrendel plaatsen

Grondgrendels zorgen ervoor dat uw poort stevig vast staat. Hiervoor maakt u natuurlijk ook gebruik van sterke bevestigingsmaterialen. Kies daarom altijd één van onze hoogwaardige schroeven of bouten. Denk aan onze tuinschroeven, die geschikt zijn voor de meeste klussen rondom huis. Maar ook onze houtdraadbouten, welke dé perfecte combinatie vormen van een bout en schroef. Wilt u weten hoe je een grondgrendel moet monteren? Lees er alles over in onder blog: hoe monteer ik een grondgrendel aan mijn deur?

Deurgrendel voor binnen

Ook treft u bij Wovar een uitgebreid assortiment deurgrendels voor binnendeuren aan. Denk hierbij aan de traditionele espagnoletten of meer luxere kantschuiven uit onze selectie sloten. Onze categorie deurbeslag kent een gigantische keuze aan producten voor binnendeuren, zo is deurbeslag zwart ongekend populair waarbij deze zwarte kleur wordt doorgetrokken in accessoires zoals deurstoppers zwart en zwarte scharnieren. Kiest u voor zwart deurbeslag in uw interieur? Dan is het aan te raden deze kleuren ook te gebruiken als raambeslag, ook hiervoor bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod aan valraambeslag, raambomen en een veilige raamsluiting óf kies voor één van onze mooie, bijpassende raamuitzetters