CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Tapbouten RVSTapboutenBouten

Filters

Tapbouten RVS

4 producten

Tapbouten RVS

Wovar tapbouten zijn ijzersterke bouten die beschikken over een zeskantkop. Dit maakt dat tapbouten ook wel bekend staan als zeskant bouten. Wovar zeskantbouten komen compleet met moer en ring in RVS, maar ook als verzinkt staal variant. Wanneer u een verbinding maakt heeft u bij deze bouten de ring en moer nodig. Door de tapbout als complete set aan te bieden, kunt u meteen aan de slag met een verbinding van bijvoorbeeld metalen balken of stalen onderdelen. Onze bouten hebben een staalkwaliteit van 8.8. Hierdoor kunnen onze zeskantbouten grote gewichten dragen. Met de zeskantkop kunt u de tapbouten stevig aandraaien. Voor onze populaire tapbouten M8 maakt u bijvoorbeeld gebruik van een steeksleutel maat 13. 

Naast RVS tapbouten, heeft Wovar ook ijzersterke tapbouten verzinkt. Zijn tapbouten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze tellerkopschroeven en slotbouten! Hier vindt u slotbouten zwart, slotbouten verzinkt en slotbouten rvs.

Wilt u een ijzersterke verbinding maken tussen metalen, ijzeren balken of aluminium profielen? Doordat onze tapbouten rvs als complete set geleverd worden, kunt u gelijk aan de slag met uw klus. Met tapbouten kunt u metalen onderdelen in rap tempo met elkaar verbinden. Het voordeel van tapbouten, is dat deze met een steeksleutel, dopsleutel of ringsleutel aangedraait worden. Hierdoor kunnen de bouten erg strak aangedraait worden. Zo krijgt u een naadloze verbinding bij metalen constructies. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat tapbouten alleen voor metaalconstructies gebruikt worden. Dit is slechts de meest voorkomende toepassing van de zeskantbouten. Ook voor houtconstructies of kunststof constructies kunt u een tapbout gebruiken. 

Bout met moer

Wovar levert tapbouten met moer tegen aantrekkelijke prijzen. Met de zeskantkop draait u deze bouten gemakkelijk aan. Vergeet niet bij uw bouten de juiste dopsleutel of steeksleutel mee te bestellen. Voor de M8 tapbouten gebruikt u sleutelmaat 13 en voor M10 tapbouten sleutelmaat 17. Tapbouten RVS zijn gemaakt van roestvast staal, waardoor deze niet snel corroderen. Dit maakt de rvs tapbouten geschikt voor gebruik in de open lucht. 

Ontdek Wovar als groothandel voor al uw schroeven, bouten en ijzerwaar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.