CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Teakolie

4 producten

Teakolie

Met de teakolie van Wovar beschermt u uw hout niet alleen, u behoudt ook de natuurlijke uitstraling ervan. De transparante teakolie kan gebruikt worden voor zowel binnen als buiten. Zo zet u bijvoorbeeld uw tuinmeubelen, maar ook binnenmeubelen, zoals kastjes of stoelen in de teakolie. De olie is van nature water-, vet en vuilafstotend, zodat uw hout beschermd is tegen schimmel en houtrot. Daarnaast zal uw hout minder snel vergrijzen. Teakolie is eenvoudig aan te brengen met een geschikte kwast of roller. Uiteraard bestelt u die bij Wovar eenvoudig mee uit het assortiment kwasten en rollers

Naast teakolie kunt u in het assortiment houtolie van Wovar ook terecht voor zachthout olie, terrasolie, bamboe olie en nog veel meer! 

Wat is teakolie?

Onder teakolie verstaan wij alle oliën die geschikt zijn voor het onderhouden van teak hout. Teak is een hardhout soort. Vooral populair bij het maken van meubels, poorten en vlonders. De kleur is vooral populair bij teak. Om de kleur te behouden of terug te krijgen, gebruikt u een goede teakolie. Op deze pagina vindt u selectie van hardhout oliën die geschikt zijn voor teak hout. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met de kleur zodat deze past bij teakhout. 

Teakolie kopen

Teakolie bestelt u altijd voordelig bij Wovar! De hoogwaardige oliën zorgen ervoor dat u nog lang kunt genieten van uw houten teakmeubelen. Zo hoeft u in de toekomst niet meer te investeren in dure nieuwe meubelen! Heeft u een schilders- of bouwbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen, waaronder een vaste zakelijke korting.

Naast olie biedt Wovar ook een ruim assortiment aan verf en beits. Beits zorgt ook voor een zeer goede bescherming van uw hout en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment buitenbeits.

Welke olie voor teak hout kiezen?

Eigenlijk kunt u voor uw teak hout elke hardhout olie gebruiken omdat ook teak gewoon een hardhout is. Echter past niet elke kleur even goed bij teak. Wij adviseren met name om op de kleur te letten. Goede keuzes zijn de woca olie in de kleur Teak, de Elephant hardhout olie en de Norvo hardhout olie in de kleur naturel.