CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Levelingsysteem

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Levelingsysteem

Tegelzetgereedschap

Om tegels met precisie en professionaliteit te leggen, is het juiste tegelzetgereedschap van essentieel belang. Of u nu een doorgewinterde tegelzetter bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met hoogwaardig tegelzetgereedschap wordt uw project aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter. In deze categorie bieden we een uitgebreide selectie van tools en accessoires die specifiek zijn ontworpen om uw tegelproject te vergemakkelijken, met de nadruk op tegel nivelleersystemen, wiggen, tangen en navullingen die perfect aansluiten bij uw projectbehoeften.

Wiggen

Wiggen vormen een onmisbaar onderdeel van uw tegelzetgereedschapset, met een specifieke focus op ons geavanceerde nivelleersysteem. Deze duurzame en aanpasbare wiggen werken naadloos samen met het tegel leveling systeem om uw tegels op dezelfde hoogte te brengen en een uniforme voegbreedte te waarborgen. Of u nu een vloer, wand, of backsplash project aanpakt, de juiste wiggen zorgen voor een moeiteloze en professionele afwerking van uw tegelwerk.

Tegels leggen

Het leggen van tegels vereist zorgvuldige planning en nauwkeurigheid. Naast onze nivelleersystemen en bijpassende wiggen, bieden we ook metalen en kunststof tangen die onmisbaar zijn voor het correct plaatsen van clips en keggen. Deze tangen stellen u in staat om de spanning tussen de tegels nauwkeurig af te stemmen. Ons assortiment tegelgereedschappen is speciaal ontworpen om u bij elke stap van het legproces te ondersteunen, van de voorbereiding tot het uiteindelijke resultaat, zodat u vol vertrouwen kunt werken aan de kwaliteit van uw tegelwerk.

De onderstaande video laat zien hoe u eenvoudig tegels kan levelen met het leveling systeem van Wovar.

Nivelleersysteem

Een tegel nivelleersysteem is een innovatief hulpmiddel dat uw tegels perfect op één lijn brengt en een vlak oppervlak creëert, zonder enige ongelijkheid. Onze collectie omvat hoogwaardige nivelleersystemen en bijbehorende navullingen voor clips. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om tegels op vloeren of wanden die een ongelijk oppervlak hebben te voorkomen en een uniforme voegbreedte te handhaven. Deze tegelongelijkheid wordt ook wel ook wel lippage genoemd. Maak gebruik van deze innovatieve systemen en bereik moeiteloos professionele resultaten bij het leggen van uw tegels.

Leveling systeem voor tegels kopen

Bestel uw levelingsysteem en alle bijbehorende accessoires nu voordelig bij Wovar, waarmee u moeiteloos al uw tegelwerk netjes en strak kunt leggen. Naast ons levelingsysteem bent u bij Wovar ook aan het juiste adres voor ander tegelgereedschap, waaronder plakspanen en lijmkammen. Tegelgereedschap is als zakelijke klant bij Wovar nog voordeliger! Bouw- en klustbedrijven profiteren met een zakelijk account namelijk van vele voordelen.