CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Tellerkopschroeven Gecoat voor Eiken en Garapa hardhoutTellerkopschroevenSchroevenBevestigingsmaterialenGa terug naar home

Filters

Tellerkopschroeven Gecoat voor Eiken en Garapa hardhout

15 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Tellerkopschroeven Gecoat voor Eiken en Garapa hardhout

Zoekt u tellerkopschroeven speciaal voor eiken en Garapa hout? Deze gecoate tellerkopschroeven zijn speciaal gemaakt voor hardhoutsoorten dat looizuren bevat. De tellerkop heeft een diameter van circa 21 mm. Dankzij de torx-40 indruk schroeft u de tellerkopschroeven eenvoudig in het hout. De brons-kleurige AR-coating is dankzij zijn kleur een mooi geheel in uw houtconstructie. Dit maakt ze tevens geschikt voor gebruik in looizuurhoudende houtsoorten als Red Cedar, Ayous, Eiken en Garapa hout. Houtbouwschroeven zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de flenskopschroeven maarliefst twee keer zo sterk als rvs a2 schroeven.

De schroeven met tellerkop beschikken over een coating die opgebouwd is uit verschillende lagen, waardoor de schroef een herstellend vermogen heeft. Hierdoor wordt er een permanente bescherming tegen corrosie gecreëerd.

Op zoek naar een andere soort tellerkopschroef? Bekijk dan ook onze tellerkopschroeven grijs verzinkt, geel verzinkt, RVS of zwart. Naast tellerkopschroeven levert Wovar ook razendsnel uit eigen voorraad houtdraadbouten en slotbouten

Tellerkopschroeven voor Eiken en Garapa zijn te vergelijken met tellerkopschroeven rvs. Deze roesten namelijk ook niet. Het grootste verschil is de sterkte van de schroef. De basis van tellerkopschroeven gecoat is namelijk gehard staal. Dit is maarliefst 2 keer zo sterk als rvs schroeven. Dankzij de organische coating met corrosiviteitsklasse C4 zijn de schotelkopschroeven bestand tegen looizuur en roest.

Wanneer kiezen voor tellerkopschroeven gecoat

U hoeft niet bang te zijn dat de coating beschadigd tijdens het indraaien van de schroef. De coating is namelijk zelfhelend. U kiest voor de gecoate tellerkopschroeven als u werkt met hardhout dat looizuur bevat. Hardhoutsoorten dat looizuur bevat zijn; Eiken, Garapa, Kapur en Red Cedar. Dankzij de brede tellerkop heeft deze schroef een enorme draagkracht en een hoog klembereik. Maakt u bijvoorbeeld een overkapping met eikenhouten staanders? Gebruik dan gecoate tellerkopschroeven! Naast tellerkopschroeven speciaal voor looizuurhoudende houtsoorten levert wovar ook normale rvs schroeven voor eiken en garapa hout.

Tellerkopschroeven gecoat voorboren en verzinken

Doordat de basis van deze schroef is gemaakt van gehard staal, is de kans op breken vrijwel nihil. Wel raden wij aan altijd even voor te boren. Voor tellerkopschroeven 8.0 mm dik gebruikt u een 6.0 mm dikke hardhout boren of slangenboor. Afhankelijk van de lengte van de schroef kiest u een geschikte lengte houtboor. Zorg ervoor dat de tellerkopschroef voor minimaal 70% wordt voorgeboord. Zo zorgt u ervoor dat de schroeven niet kunnen breken en ze mooi recht in het hout worden geschroefd. Wilt u dat de kop van de tellerkopschroeven helemaal verzinkt in het hout? Verzink de kop dan door 4 mm diep te boren met een vlinderboor 22 mm.

Tellerkopschroeven voor Eiken en Garapa bestellen

Bestel tellerkopschroeven gecoat voor Eiken en Garapa voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert gecoate schotelkopschroeven razendsnel uit eigen voorraad. Bedrijven in de bouw en hoveniersbranche profiteren van extra voordelen zoals korting met een zakelijk account