CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Tuinverlichting 12 voltTuin

Filters

Tuinverlichting 12 volt

47 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tuinverlichting 12 volt

Met het handige tuinverlichting 12 volt systeem plaatst u geheel zelf en eenvoudig al uw tuinverlichting! Alle lampen in uw tuin kunnen namelijk met 1 systeem aan en uit worden gezet. Het plaatsen en bedienen van de tuinverlichting is dus nog nooit zo makkelijk geweest! Op het 12 volt systeem kunt u onder andere wandlampen, spots en staande tuinlampen aansluiten. Zo is er voor elke boom, schutting, struik of vlonderplank de perfecte bijpassende verlichting te vinden! Voor het aansluiten van de verlichting maakt u gebruik van een transformator, een hoofdkabel en per lamp 1 connector. Het handige aan dit systeem is dat u zelf bepaalt op welke plek aan de kabel u een connector en dus een lamp plaatst.

De hoofdkabel is verkrijgbaar in een 10, 25 en 50 meter versie. Tevens kunt u kiezen uit een transformator van 24, 60 of 150 watt! Bepaal dus eerst welke verlichting u wilt plaatsen en hoeveel stuks. Aan de hand daarvan bepaalt u het aantal connectoren. Bepaal dan hoeveel meter kabel u daarbij nodig hebt en hoeveel Watt er nodig is. Komen uw lampen in totaal op 120 Watt uit? Bestel dan een transformator van max. 150 Watt.

Voor al onze tuinverlichting bekijkt u het assortiment buitenverlichting

Met het geavanceerde 12 Volt systeem is het aanleggen van uw eigen tuinverlichting zeer eenvoudig! U kunt namelijk al uw tuinverlichting op dezelfde kabel aansluiten! Wandlampen, spots, staande tuinlampen en zelfs kerstverlichting kunt u allemaal op de door u gewenste plek op de 12 Volt hoofdkabel aansluiten. Alle benodigde accessoires kunt u bij Wovar bestellen. Kies daarnaast uit vele verschillende soorten tuinlampen en voorzie uw tuin van prachtige sfeerverlichting.

12 Volt tuinverlichting

Wij leggen u graag uit hoe de 12 Volt tuinverlichting van Wovar precies werkt. U heeft namelijk in totaal maar 4 onderdelen nodig om verlichting aan te brengen in uw tuin:

  1. Een stroomkabel
  2. Een transformator
  3. Een connector (1 per lamp)
  4. Een tuinlamp

Om de hoofdkabel van stroom te voorzien heeft u een transformator nodig, welke bij Wovar verkrijgbaar is in een 24, 60 en 150 Watt versie. Hiermee sluit u de stroomkabel aan op het stroomnetwerk. Vervolgens heeft u een connector nodig om de tuinlamp aan de kabel te verbinden. De connectoren van Wovar kunt u op elke gewenste plek op de 12 Volt stroomkabel plaatsen. Vervolgens sluit u de lamp op de connector aan en uw tuinverlichting doet het al. Let op, per lamp dient u dus 1 connector te gebruiken die u op de stroomkabel plaatst. Wilt u bijvoorbeeld 6 staande tuinlampen en 4 wandlampen plaatsen? Dan heeft u 10 connectoren nodig.

Als u een vertakking van de hoofdkabel wilt maken is dat ook mogelijk! Daarvoor bestelt u een kabel splitter mee. Deze plaatst u op de hoofdkabel, waarna u er vervolgens een andere hoofdkabel op aan kunt sluiten. 

Transformator uitleg

Het kiezen van een transformator is zeer eenvoudig. Hierbij is het van belang om te kijken naar het totale Wattage van uw tuinlampen. Wilt u bijvoorbeeld 6 wandlampen van elk 4 Watt en 10 staande tuinlampen van elk 2 Watt plaatsen? Dan komt het totale Wattage uit op 6 x 4 = 24 en 10 x 2 is 20 = totaal 44 Watt. U telt namelijk eenvoudig het Wattage van elke lamp bij elkaar op. Bij Wovar kunt u kiezen uit een transformator van 24, 60 en 150 Watt. In het geval van het gegeven voorbeeld heeft u aan een transformator van 24 Watt dus niet genoeg. Met een transformator van 60 Watt kunt u wel al uw lampen van stroom voorzien. 

Tip! We raden aan om een transformator te kiezen met een aanzienlijk hoger Wattage dan de lampen die u wilt gebruiken. Op die manier kunt u in de toekomst eventueel nog meer lampen of lampen met een hoger Wattage toevoegen, zonder dat u daarvoor een andere transformator nodig heeft!

Tuinverlichting bestellen

Bestel tuinverlichting nu bij Wovar voor een zeer aantrekkelijke prijs! Bestel meerdere stuks en maak gebruik van de staffelkorting. Ondernemers met bedrijven in de bouw-en tuinsector krijgen bovendien extra voordeel met een zakelijk account! Zakelijke klanten krijgen extra zakelijke korting. Dus log in op onze website, of maak een account aan om te profiteren van voordeel!