Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Verlichting overkapping led

Op zoek naar fraaie verlichting voor in overkapping? Wovar levert hoogwaardige led verlichting voor uw overkapping. Wij leveren inbouwspots, opbouwspots en wandlampen voor buiten. Razend populair zijn onze inbouwspots voor aluminium overkappingen 38 mm breed en onze inbouwspots voor houten overkapping. Deze zijn leverbaar in wit en zwart. De breedte van deze spots zijn 50 mm. Alle spots zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Daarnaast doen onze wandlamp zwart voor buite het ook erg goed!

Led verlichting voor overkapping bestellen

Bestel inbouwspots, opbouwspots of wandlampen voor uw overkapping eenvoudig en snel bij Wovar. Wovar levert hoogwaardige led verlichting voor in de tuin en overkapping voor de laagste prijs. Kies uit sets van 6, 8 ,10 of zelfs 12 spots. Allemaal te bedienen met een handige afstandsbediening. Bedrijven zoals aannemers, hoveniers en klussers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

 

Wovar vindt het erg belangrijk dat iedereen overweg kan met ledverlichting voor buiten. Daarom werken wij met een zogenaamd plug en play systeem. Dit systeem is super eenvoudig en ontwikkeld zodat vrijwel iedereen het kan aansluiten. Hoe het werkt? Dat leggen we je hieronder uit.

Plug and play led verlichting voor buiten en overkapping

Als u led verlichting van Wovar wilt toepassen in uw overkapping dient u vooraf te bepalen hoeveel spots u in uw overkapping wilt gebruiken. Vaak wordt er om de 150 cm een spotje geplaatst. Bij het bestellen van een set inbouwspots wordt altijd een transformator met afstandbediening meegeleverd. Op deze transformator kunt u maximaal 12 spots aansluiten. Met de afstandsbediening bepaald u eenvoudig vanuit uw stoel de stand van de verlichting. Denk aan kleur en felheid.verlichting voor overkapping

Aan iedere spot zit een x aantal meter stroomdraad. Meestal 5 meter. Lukt het niet de afstand van de transformator tot het spotje te overbruggen met deze lengte? Bestel dan een verlengsnoer per inbouwspot bij. Deze klikt u eenvoudig in de transformator en het stroomdraad van de inbouwspot. 

Onze klanten halen vaak de stekker van de transformator af en sluiten deze rechtstreeks aan op het stroom. Dit bespaard namelijk ruimte en ziet er wat strakker uit. Vergeet niet een wandbox mee te bestellen om de transformator te beschermen tegen water. 

Welke inbouwspot moet ik kiezen voor mijn overkapping?

Hoe het led verlichtingssysteem van wovar werkt is dus vrij eenvoudig. Wel dient u rekening te houden met de inbouwspots die u besteld. Wovar levert namelijk inbouwspotjes voor houten overkapping en aluminium overkapping. Welke spots geschikt zijn voor welke overkapping staat duidelijk aangegeven in de producttitel. Het verschil zit hem in de behuizing van de lamp. 

Wovar levert spots voor een aluminium overkappingen van 38 en 50 mm. 38 mm is het populairst. Dit heeft met de afmeting te maken van de aluminium kokers. Bij inbouwspots met een diameter van 50 mm dient de aluminium koker namelijk minimaal 60 mm breed te zijn. Anders past de spot er niet in. Inbouwspots met een diameter van 38 mm kunnen in 50 mm brede aluminium kokers worden geplaatst.

Wandlampen voor buitenwandlampen buiten

Wat ook erg gaaf is om in uw overkapping te hebben zijn wandlampen. Deze zijn overigens ook fraai voor aan de schutting. Buitenwandlampen van Wovar hebben allemaal warmwit licht en zijn verkrijgbaar in ronde vorm en kubusvorm. Kleuren zijn grijs en zwart. Vooral Buiten wandlamp zwart met ronde vorm zijn erg populair. Wandspots voor buiten zijn net als onze inbouwspots eenvoudig aan te sluiten op een transformator.