CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Vlonderschroeven RVSVlonderschroevenSchroeven

Filters

Vlonderschroeven RVS

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Vlonderschroeven RVS

Bezuinigen op vlonderschroeven is heel onverstandig. Immers vlonderschroeven dienen de werking van hout op te vangen zonder dat deze knappen. De vlonderschroeven van Wovar zijn van RVS 410 kwaliteit. RVS 410 staal is zeer sterk roestvast staal. Door de toevoeging van molybdeen is deze staalsoort beter bestand tegen agressieve concentraties. Ook maakt dit de schroeven vele malen sterker dan andere rvs kwaliteiten zoals A2. Voor looizuurhoudende houtsoorten als Garapa en Eiken levert Wovar ook schroeven met een corrosiviteitsklasse c4. Deze voorkomen zwarte vlekjes rond uw schroef. Deze dient u wel altijd iets in te fresen met onze verzinkboor voor een mooie afwerkingn in uw houten plank. Voor al onze vlonderschroeven, kijk bij onze categorie vlonderschroeven.

Vlonderschroeven kopen? Wij leveren bestellingen in circa 24 uur! Ontdek A-merk Wovar voor hoogwaardige schroeven voor uw terras voor een aantrekkelijke prijs.  

RVS Vlonderschroeven

Naast speciale schroeven voor vlonders levert Wovar ook hoogwaardige tuinschroeven RVS 410. Om vlonderplanken allemaal met dezelfde afstand te monteren, maakt u gebruik van afstandhouders voor vlonderplanken.

Onze RVS vlonderschroeven zijn zeer geschikt voor buiten en extra sterk omdat er minder nikkel in zit (type RVS 410). Niet alleen zorgt minder nikkel voor de sterkte van onze vlonderschroef, maar ook de speciale warmte behandeling waardoor de vlonderschroeven van Wovar extra gehard zijn. Tijdens deze warmte behandeling worden de vlonderschroeven eerst enorm verhit en vervolgens razendsnel gekoeld. Vlonderschroeven worden ook wel terrasschroeven genoemd.

RVS 410 schroeven

Let op, RVS 410 is niet geschikt voor Eiken, Garapa, Kapur, Accoya en andere looizuurhoudende houtsoorten. Voor houtsoorten zoals (Siberisch) Lariks, Bankirai, Ipé, Massaranduba en Padouk hout is deze RVS vlonderschroef wel geschikt. 

Wovar vlonderschroeven RVS410

Dankzij de zeskantige torx kop heeft u minimale kans op doordraaien. Het snijpunt van onze vlonderschroeven zorgt ervoor dat deze soepel door het hout boort. Het deeldraad zorgt ervoor dat de plank strak wordt aangetrokken. De vlonderschroeven beschikken over een platverzonken kop met aan de onderkant freesribben. Deze zorgt ervoor dat de vlonderschroef strak in het hout wordt getrokken. Hierdoor krijgt u een mooie afwerking. De schachtribben boven het schroefdraad van de vlonderschroef neemt de wrijving van de schroef weg. Hierdoor schroeft u de vlonderschroeven gemakkelijker in het hout en kunt u meer schroeven monteren per accu.

Extra's bij de vlonderschroeven van Wovar!

Wanneer u een vlonder gaat maken, is het belangrijk om alle materialen in huis te hebben. Denk aan prachtige vlonderplanken en sterke vlonderschroeven. Maar ook afstandhouders zijn erg belangrijk voor een mooie vlonder. Met de afstandhouders van Wovar monteert u vlonderplanken allemaal met dezelfde tussenruimte. Welke tussenruimte het meest geschikt is, verschilt per houtsoort. Dit hebben wij even voor u op een rijtje gezet:

  • 5 millimeter: Ipé hout, Padouk hout en thermisch gemodificeerd hout.
  • 7 millimeter: Mukulungu hout, Garapa hout, Bankirai hout en Camaru hout.
  • 8 millimeter: Brede hardhoutdelen vanaf 19 centimeter
  • 10 millimeter: Larikshout, Red Class, geïmpregneerd hout en alle andere naaldhoutsoorten. 

Het meest verkocht zijn ons 5x50 mm RVS 410 vlonderschroeven voor zowel hardhout vlonders als zachthout (denk aan grenen, vuren, lariks) terrassen. De 5x50 mm Torx terrasschroeven zijn zowel voor vlonderplanken van 19, 21, 25 en 28 mm geschikt. Heeft u terrasplanken van 28 mm of dikker, dan kunt u ook de 60 of 70 mm schroeven kiezen. Bij hardhout adviseren we onze terrasschroeven met een dikte van 5 mm even voor te boren met onze hardhout boren. Voor een schroef van 5 mm maakt u gebruik van ons 3.5 mm hardhout boortje. 

Voor hardhoutsoorten zoals eikenhout, Garapa hardhout, Kapur en Red Cedar kiest u altijd voor onze RVS schroeven voor Eiken en Garapa hardhout. Deze zijn speciaal beschermt tegen extreme looizuren.

Vlonderschroeven kopen

Bestel de vlonderschroeven 5 mm dik in de lengtes 50 mm (meest verkocht), 60 mm, 70 mm en 80 mm. De Torx RVS vlonderschroeven 50 mm lang zitten in dozen van 200 stuks. Vlonderschroeven met een lengte van 60 mm, 70 mm en 80 mm zijn per 100 stuks verpakt. Vergeet niet onze verzinkboor mee te bestellen indien u terrasplanken zonder groeven monteert aan onderbalken. U krijgt dan een mooie uitsparing in uw vlonderplank waar de schroefkop precies invalt. Ook beschadigt u zo het hout niet. Tevens leveren wij verstelbare terrasdragers, handig als u uw terras wilt ophogen en/of hoogteverschillen wil uitvlakken.

Gebruik u vaker hardhoutschroeven bij uw vlonderbouw projecten? Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 5 dozen vlonderschroeven. Bedrijven in de bouw en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals korting op alle terrasschroeven en andere bevestigingsmaterialen en orderhistorie met een zakelijk account! Maak eenvoudig een account aan en profiteer meteen. 

Denkt u naast het bouwen van een vlonder ook aan het bouwen van een overkapping? Vergeet dan niet ook tellerkopschroeven mee te bestellen! 

Tip: voorkom groei van onkruid onder uw vlonder door de aanschaf van worteldoek

Bekijk ook onze handige video over onze RVS vlonderschroef Torx