Wovar bevestigt het, keer op keer!
Bestel vandaag voor 16:00, morgen in huis

Vlonderschroeven RVS 410 5 x 70 mm Torx 25 met snijpunt - Doos 100 Stuks

  • 8719747472873
  • Wovar
Meer dan 5 x doos 100 stuks nodig?
Aantal
Prijs
Korting
5 x doos 100 stuks
€ 75,75
5.02%
10 x doos 100 stuks
€ 143,50
10.03%

Waarom kiezen voor Vlonderschroeven RVS 410 5 x 70 mm Torx 25 met snijpunt?

  • Super sterk door RVS 410 kwaliteit
  • Geschikt voor hardhout
  • Gehard
  • Niet geschikt voor houtsoorten met looizuren

Waarom Wovar vlonderschroeven 5 x 70 mm?

U zoekt een sterke constructieschroef voor hardhout of naaldhout? Met deze vlonderschroef 5 x 70 mm monteert u vlonderplanken maar ook steigers, tuinhout, boeiboorden, balustrades en alle voorkomende hardhoutsoorten. Deze vlonderschroeven van Wovar bevestigt u moeiteloos in de hardste houtsoorten. Niet voor niets worden deze 5x70 mm schroeven ook wel hardhoutschroeven genoemd. Deze hardhoutschroef is gemaakt van een bijzonder soort RVS, namelijk type 410, deze zijn extra sterk. Deze kunt met een luxe boormachine zelfs zonder voorboren monteren in uw terrasplanken, echter raden we licht voorboren altijd aan. Bekijk ook de meest verkochte vlonderschroef van Wovar, de 5x50 mm RVS410 torx voor vlonderplanken van 20 tot 28 mm dikte

Vlonderschroeven 5 x 70 mm zijn gemaakt om vlonderplanken van 26 tot 30 mm dik te monteren. De vlonderschroeven van Wovar zijn gehard door een speciale warmte behandeling en gemaakt van RVS 410 edelstaal. RVS 410 staal is net zo hard als verzinkt staal en oxideert niet. Normale rvs A2 schroeven zijn veel zachter dan verzinkte schroeven en breken bijna altijd tijdens het monteren. Voorboren is verleden tijd bij zachte houtsoorten zoals vuren, grenen, douglas en lariks dankzij de vlijmscherpe snijpunt. Bij hardhout wel even voorboren. Hier is onze hardhoutboor 3.5 mm zeer geschikt voor.

Extra voordelen van Wovar vlonderschroeven

De torx 25 aandrijving zorgt ervoor dat uw gereedschap niet slipt tijdens het inschroeven. Deze levert wovar mee bij iedere doos vlonderschroeven en is geschikt voor iedere elektrische boormachine. De Schachtribben maken ruimte voor de schroef. Hierdoor rust er minder spanning op de schacht van de schroef. Ook neemt de wrijving bij het indraaien af. Hierdoor monteert u meer schroeven per acculading.

Bij Wovar krijgt u bij iedere bestelling vlonderschroeven een gratis set afstandhouders meegeleverd. Deze set bestaat uit 2 gele afstandhouders en 1 rode. Om de juiste afstand van uw vlonderplanken te bepalen bij naaldhout legt u 2 gele afstandhouders op elkaar. Wanneer u een vlonder legt met hardhouten vlonderplanken legt u 1 gele en 1 rode afstandhouder op elkaar. Zo houdt u altijd de juiste afstand aan, handig! Naast de afstandhouders levert Wovar ook een gratis hoogwaardige torx 25 bit die perfect past in de Wovar vlonderschroeven. Dit zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het monteren van de vlonderschroeven.

Montage tip voor vlonderschroeven 5 x 70 RVS 410

Bestel voor extra comfort tijdens de montage van de vlonderschroeven onze handige magnetische bithouders met 2 gratis torx 25 bits mee. De schroeven kleven als het ware aan uw machine en zo verkleint u de kans dat ze onder uw vlonderplanken vallen. Met onze verzinkboor 4mm krijgt u een nog mooier eindresultaat! De kop van de schroef verzinkt met behulp van de verzinkboor nog mooier in uw vlonder. Het resultaat hiervan oogt prachtig!

Vlonderschroeven 5 x 70 mm rvs410 zijn ideaal voor het monteren van loopdekdelen en brugdekdelen van 30 mm tot en met 45 mm dik.

Let op: zorg ervoor dat de boorkop van de rvs 410 vlonderschroeven niet beschadigd. Mocht dit toch gebeuren raden wij aan de schroef te verwijderen en te vervangen. Zo voorkomt u het roest en bruine vlekken. U dient ook tijdig de torx bit te vervangen als deze is doorgedraaid om beschadigingen te voorkomen.

Online uw torx rvs vlonderschroef bestellen

U zoekt een hoogwaardige 5x70 mm hardhoutschroef voor dikke vlonderplanken? Koop 5 dozen rvs 410 terrasschroeven 5x70 mm en profiteer al van onze staffelkorting. De schroeven zijn verpakt per 100 stuks en worden met gratis torx bit geleverd. Hoveniers, Bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals kortingen.

Deze vlonderschroeven dienen ook als hardhoutschroeven. Dit zijn tuinschroeven die speciaal gemaakt zijn voor het bevestigen en monteren van hardhout. U vindt deze populaire schroeven eenvoudig online bij Wovar!

Is deze vlonderschroef niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier ons gehele assortiment vlonderschroeven of vlonderschroeven RVS.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747472873
Barcode
8719747472873
Kenmerk
RVS410
Kenmerk
Snijpunt
Kenmerk
Voorzien van freesribben
Materiaal
RVS410
Aandrijving kop
Torx 25
Prijseenheid
100 stuks
Dikte
5.0 mm
Lengte
70 mm
Draad
Deeldraad
Punt
Snijpunt
Kleur
Grijs
Veel gebruikt voor
Het monteren van vlonders
Veel gebruikt voor
Hardhoutschroef voor 1001 hardhout projecten
Veel gebruikt voor
Zeer sterk RVS 410
Voor 16.00 = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Vraag is verzonden

Stel uw vraag over dit product

* Verplicht

Productbeoordelingen

Uw beoordeling is verzonden

* Verplicht