• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Wortelbegrenzer

Op zoek naar een wortelbegrenzer? Wovar heeft wortelbegrenzers van hoogwaardig kunststof (polypropyleen) waar wortels niet door heen kunnen groeien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleuren groen en zwart. Wortelbegrenzers koopt u op rollen en legt u als het ware om uw planten heen. Wortelwerende rollen worden veel gebruikt voor bamboe. Dit komt door de harde en zich snel verspreidende wortels die deze plant heeft. De flexibele wortelbescherming van wortelbegrenzers voorkomt dat de plant zich verspreidt.

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Wortelbegrenzer plaatsen

Het plaatsen van een wortelbegrenzer is vrij eenvoudig. Het is verstandig om dit bij het aanplanten van nieuwe planten te doen. U graaft een gat op de plaats waar de wortelbegrenzer geplaatst gaat worden. Daarna plant u uw plant in de kuil. Vervolgens plaatst u de wortelbegrenzer, om de plant heen, staand in de grond. Het is belangrijk dat u de wortelbegrenzer ongeveer 5 cm boven de grond uitsteekt, zodat de wortels niet bovenlangs kunnen groeien. 

Wortelbegrenzer bestellen?

Bestel wortelbegrenzers voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert wortelbegrenzers uit eigen voorraad volgende dag bij u thuis. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. Is een wortelbegrenzer niet helemaal wat u zoekt, maar wilt u wel beplanting tegen gaan? Kijk dan eens bij onze anti-worteldoeken.