Bevestigt het, keer op keer!
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Worteldoek

Anti-worteldoek, worteldoek of gronddoek zijn allemaal benamingen voor hetzelfde product. Worteldoek wordt gebruikt om de groei van onkruid en andere wortels en beplanting tegen te gaan. Doordat het worteldoek UV-bestendig is, laat het geen licht door. Hierdoor is het dé manier om uw grindpad, bestrating of houtsnippers te beschermen tegen alle soorten onkruid. 

Naast dat worteldoek u beschermt tegen onkruid, biedt het bij het aanleggen van uw bestrating ook nog eens een flinke ondersteuning. Doordat het worteldoek strak onder de bestrating ligt, zorgt het ervoor dat de drukverdeling beter is en stenen dus individueel niet kunnen verzakken. Ook is worteldoek bij het aanleggen van uw vlonder een goed idee, zo voorkomt u het groeien van onkruid en andere planten onder uw vlonder. Om worteldoeken eenvoudig vast te zetten aan de grond levert Wovar ook gronddoekpennen. Doordat deze grondpennen gepunt zijn drukt u deze eenvoudig door het worteldoek heen de grond in.  

Het voordeel aan worteldoek is dat het, ondanks dat het geen licht doorlaat, wel waterdoorlatend is. Hierdoor zal het doek dus niet vollopen met water. Gronddoek is daarom ook uitermate geschikt om te gebruiken tussen uw planten. Snijd een gedeelte uit het worteldoel op de plek waar de planten komen en voorkom dat er zo onkruid komt in de rest van uw tuin. Zorg bij het neerleggen van het worteldoek dat wanneer u gedeeltes met elkaar gaat overlappen, u hierbij een overlap aanhoudt van 20 cm. Zo voorkomt u dat er vrije gaten tussen de verschillende lappen ontstaan. 

Worteldoek op maat bestellen

Wilt u goedkoop A-kwaliteit anti-worteldoek op maat kopen? Wovar levert anti-worteldoek per meter graag bij u thuis. U kunt bij Wovar bovendien kiezen uit diverse breedtematen. Zo hebben we de volgende breedtematen in ons assortiment: 105, 131, 165, 210, 330 en 420 cm. Een handig rekenvoorbeeld bij het aanschafen van worteldoek per 100 cm via onze webshop: wilt u bijvoorbeeld 10 meter bestellen van de breedte 210 cm, bestel dan in uw winkelwagentje 10 stuks.

Naast dat de worteldoeken per 100 cm te bestellen zijn, is het ook mogelijk worteldoek op rol te bestellen. Dit betekent een extra scherpe prijs voor 100 meter. 

Let op: met betrekking tot worteldoek bestaat er veel troep op de markt. Wij leveren A-kwaliteit 110grm2 UV-bestendig worteldoek. Ons gronddoek voor onder vlonders en onder grind is bovendien gemaakt van 50% gerycled kunststof. U wilt geen volle rol bestellen van 100 meter? Dat snappen wij. Via onze webshop kunt u daarom eenvoudig online uw worteldoek op maat per meter kopen. Daarnaast is het dus ook mogelijk worteldoek op hele rol te bestellen. 

Worteldoek online kopen? Bestel bij Wovar en ontdek alle verschillende breedtematen anti-worteldoek. Naast worteldoek lever wovar ook afdekzeil in verschillende kleuren zoals afdekzeil wit. Maar ook bouwfolie koopt u bij Wovar!